מיילדת פרטית...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן או לא זו השאלה?
    מה אתן אומרות??????????
14 תגובות
עמוד 1
  • אין לאף אחת דעה
  • גם חשבתי על זה
    אבל משום מה לבעלי זה ממש הפריע
    אז החלטתי לוותר

• אני ילדתי עם מילדת פרטית בבית. ברור שזה חלום! אבל השאלה שלך היא כללית מידי. תפרטי כצת מה המניעים שלך...

• אין לי דעה בנושא. אני בכל אופן יולדת בבי"ח

בהצלחה בכל מה שתחליטי
  • מתי אחרות יולדות עם מיילדת -זה ממש חלומי וקסום...
  • אני בעד

• האמת שבעלי רוצה רופאה פרטית בחדר לידה בגלל שהתחלתי הריון תאומים ואני עם עובר אחד ללא דופק - למרות שתודה לאל זה לא מהווה בעיה והתינוק שאמור להיוולד הוא ראש והעובר השני התכווץ מאז שהפסקנו לו את הדופק.

הרופאה שלי מתעקשת שלא כי אני לא צריכה אז לפחות מיילדת פרטית כי בלידה הקודמת המיילדת בקושי הייתה בחדר והתרוצצה ממקום למקום.

אני חושבת שמיילדת פרטית תגרום לי לשלווה ולרוגע ואני לגמרי לא חושבת על כמה זה יעלה לי.....

רציתי לשמוע חוויות על לידה פרטית , מרווה תודה על תשובתך הכנה חיזקת את מה שאני חושבת
  • תעשי מה שאת מרגישה.. בטח ובטח שאם יש לך חששות

• מיטל,
    גם הלידה שלי בבן הבכור עברה ללא מיילדת פרטית וטבעית ככל האפשר (חוץ מ40 דקות של אפידורל
  • נכון זה באמת העיקר

• תודה יקירה
  • איך אני שמחה,שחיזקתי אותך

• אני לא אקח מיילדת פרטית כי מבחינה כלכלית זה פשוט לא מתאפשר. וגם כי אצל אוריאל ילדתי בלי ולא היה כל כך נורא אז אין לי סיבה לקחת משכנתא שנייה בשביל זה
  • דווקא נשמע מגניב וגם היחס בטח יותר חם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה