היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ראיתי שפירסמת תשובה ועד שעלה לי האתר כמעט שברתי את הנייד........
מאמי את חייבת לעדכן!!!!
הכי מהר שאת יכולה!!!
מחזיקה מיליון
התגברתי על הביישנות, אבל המרפאה נפתחת רק ב-16:00 ואני מקווה שעד אז כבר אני אראה תוצאות.
כמה אפשר לחכות?????????????
חחחחחחחח קורין יא הורסת אחת
טוב, נו, זה באמת בלתי אפשרי... עם מי צריך לדבר כדי לקבל תשובות??? כמה זמן? איזה עצלנים שם במעבדה, בחיי!!!
איזה כיף, במקום לעבוד אני מחפשת פה מה לעשות...
השעה 16:00 ועדיין אין תוצאות... מישהו עושה ממני בדיחה??????????????? מה קורה שם??????????????
והיום המרפאה סגורה בערב, אז גם אין לי למי להתקשר
איזה קופה את? אצלי התשובות הגיעו בשתיים בצהריים . כל עקבה לטובה בשורות טובות
חני
אולי תנסי להתקשר לרופא שנתן לך את ההפניה?? בקופת חולים שלי (מכבי) הרופא שנותן את ההפניה יכול לראות מה התוצאות... יוווווווו זה ממש מעצבן!! שיזיזו את עצמם ויפרסמו כבררררררר!!
אם את במכבי אז לפעמים לוקח להם עד 17:00, זה כבר קרה לי פעם תבדקי שוב עוד מעט בהצלחה
אני בכללית והיום הם עובדים רק בוקר, אז אין לי לאן להתקשר.
עוד עשרים דקות אני הולכת הביתה... אם עד אז לא יהיו לי תוצאות אני אתעלף מהמתח.
יש מצב שלא יהיו היום תוצאות???????????????????????? למרות ששאלתי את האחות והיא אמרה שהיום אני אראה
אין מצב, תוצאות של בדיקת הריון תמיד יש באותו יום
איך אני שונאת את הקופת חולים הזאת, עכשיו נתת לי עוד סיבה
אולי תסגרי ותפתחי מחדש אתר של כללית. כי רענון לפעמים לא עובד
אני לא מאמינההההה!!!!! חשבתי שעד סוף השרשור שאני אקרא אני אראה תוצאותתתתת!!!!!!!!!!!!!
נוווווווווווווו!!!!!!!!!!! אני על סף עליפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא יכולללללללהה יותתרר!!!!!!!!! קדימהה!!!!
אין מצב, גם אני בכללית ועשיתי לפני 3 שבועות בדיקת דם והיו תשובות באתר עוד באותו היום בסביבות השעה 15:00. הם חייבים להעלות את התשובות היום, כנראה יש להם לחץ היום.... גמני הולכת עוד 20 דקות הביתה..... לא להשאיר אותנו במתח, לעדכן מהבית.. דרך אגב, התשובה שלי היתה שלילית, אז אולי את החיוביות הם משאירים לסוף
oni עשיתי בעצתך ועדיין אין תשובות.
יולי 2001 גם אני עשיתי לפני 4 חודשים בדיקת דם להריון והיו תשובות כבר בשלוש וחצי, כמובן תשובה שלילית. אז אני הולכת עם התיאוריה שלך- תשובות חיוביות משאירים לסוף
תתקשרי לרופא המשפחה הוכ יכול להגיד לך תוצאות בטלפון
להתקשר הביתה??? איך הוא יוכל לראות??? המרפאה סגורה בערב.....
החליטו להרוג אותי היום, זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להרוג רק אותך?!?! אני חושבת שזה את כולנווו!!! זה ממש נסיון התנקשוווווותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!
זהו, סגרתי את האתר של כללית. אני יוצאת מהעבודה בדרך הביתה. מזל שהבית יחסית קרוב. אני ממש ממש ממש מקווה שיהיו כבר תוצאות כשאני אהיה בבית. תודה רבה לכולכן שהעברתן לי את היום בעבודה בנעימים!!!!!
אמן אמן אמן שיהיה חיובי
קודם כל, תגיעי הביתה בשלום!! כשאת מגיעה אני מקווה שתעדכני אותנו בבשורות טובות!!!
תקשיבי לי טובטוב אין דבר כזה שאין רופא!! תתקשרי למוקד ותבקשי רופא משפחה לטלפון ושהוא יגיד לך תוצאות ויאללה כבר כואבת לי הבטן מהלחץ!!!