שמחה שהמחזור הגיע!!!
אני אשתף אתכן בחששות הכי אינטימיים שלי, ואני מבקשת שתנסינה להבין אותי ולא לשפוט.
אתן יודעות שאני חרדית ואני רוצה בית מלא מלא ילדים.
מצד שני, יש לי שלושה קטנטנים, אני עובדת הרבה שעות מחוץ לבית ובבית ואני ממש ממש לא מרגישה כשירה עדיין לילד נוסף.
התלבטתי מאוד אם לבקש מבעלי שילך לרב וישאל אותו אם אני יכולה לעשות מניעה כרגע והחלטתי שלא, שאם אני אכנס שוב להריון אז אלוקים יתן לי את הכוחות שאני צריכה בשבילו.
כרגע אני עוד מניקה את שושי.
אבל........ בדיוק כשהיא נהיתה בת שבעה חודשים פתאום קבלתי מחזור.
ואז התחלתי להרגיש כל מיני רגשות מעורבים- מצד אחד אני רוצה עוד אחד, אבל מצד שני אני מרגישה שאין, פשוט אין לי כח לעוד אחד.
דברתי על זה המון עם בעלי והחלטנו שאנחנו נותנים לאלוקים להחליט בשבילנו.
מאז עבר כבר חודש וחצי.
התחלתי כבר לחשוש שאולי כן, אלוקים החליט לתת לנו עוד מתנה מקסימה.
אבל אני פתאום חששתי שיהיה לי כל כך קשה שאני לא ארגיש מאושרת עם ההריון הזה כמו עם ההריונות הקודמים.
מצד שני, לא היו לי שום סימנים של הריון, הרגשתי מצויין, לא עייפות מיוחדת (רק הרגילה.....) לא בחילות, לא התכוצויות בירכיים- כלום!
אבל- המחזור לא מגיע!!!
אתמול בעלי חזר הביתה והביא לי בדיקת הריון.
הלכתי להתקלח לפני השינה, נכנסתי לשירותים ו..... הרמתי טלפון לבעלי (הוא לא היה בבית) כדי לבשר לו שכרגע הבדיקה לא אקטואלית.
ואני? הרגשת רווחה נכנסה לי ללב!
כרגע, בינתיים, קבלתי דחיה בשבועיים.
מה יקרה אז? ה' יעזור!!!
בקיצור, פעם ראשונה שאני ממש אבל ממש שמחה שהגיע המחזור!!!
סליחה על המגילה הארוכה ותודה לכל מי שהגיעה איתי עד לכן.
טוב, מסתבר שהשמחה שלי היתה מוקדמת, חויתי חויה מאוד מאוד לא נעימה. לאחר ארבעה ימי דימום מסיבי, מטורף ומלא גושים, החלטתי ללכת אל רופאת הנשים שלי כדי להבדק מכיוון שזה לא היה נראה לי מחזור רגיל, יותר מדי דם, היה לי דם בבוקר על הסדין, דם על הכסא שישבתי עליו וכו', בקיצור משהו מטורף.
הרופאה ישר שמעה את הסימפטומים שלי ומיד אמרה שזה נשמע לה כמו הפלה ושלחה אותי לעשות בטא. הבטא יצאה מאוד נמוכה ואחרי כמה ימים שלילית. הדימום נגמר והכל בסדר. עברה עלי שבת קצת קשה והייתי גם מאוד חלשה בגלל איבוד הדם המסיבי ועצבנית בגלל ההורמונים.
לקח לי כמה ימים אבל ב"ה התאוששתי וחזרתי לעצמי, הגברתי קצת את המינון של הברזל כדי להחזיר לעצמי את מה שאיבדתי.
תודה לכולן שקראתן והשתתפתן.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!