פעם ראשונה בחיי שאני פשוט שמחה.......- עדכון בפנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמחה שהמחזור הגיע!!!
    אני אשתף אתכן בחששות הכי אינטימיים שלי, ואני מבקשת שתנסינה להבין אותי ולא לשפוט.
    אתן יודעות שאני חרדית ואני רוצה בית מלא מלא ילדים.
    מצד שני, יש לי שלושה קטנטנים, אני עובדת הרבה שעות מחוץ לבית ובבית ואני ממש ממש לא מרגישה כשירה עדיין לילד נוסף.
    התלבטתי מאוד אם לבקש מבעלי שילך לרב וישאל אותו אם אני יכולה לעשות מניעה כרגע והחלטתי שלא, שאם אני אכנס שוב להריון אז אלוקים יתן לי את הכוחות שאני צריכה בשבילו.
    כרגע אני עוד מניקה את שושי.
    אבל........ בדיוק כשהיא נהיתה בת שבעה חודשים פתאום קבלתי מחזור.
    ואז התחלתי להרגיש כל מיני רגשות מעורבים- מצד אחד אני רוצה עוד אחד, אבל מצד שני אני מרגישה שאין, פשוט אין לי כח לעוד אחד.
    דברתי על זה המון עם בעלי והחלטנו שאנחנו נותנים לאלוקים להחליט בשבילנו.
    מאז עבר כבר חודש וחצי.
    התחלתי כבר לחשוש שאולי כן, אלוקים החליט לתת לנו עוד מתנה מקסימה.
    אבל אני פתאום חששתי שיהיה לי כל כך קשה שאני לא ארגיש מאושרת עם ההריון הזה כמו עם ההריונות הקודמים.
    מצד שני, לא היו לי שום סימנים של הריון, הרגשתי מצויין, לא עייפות מיוחדת (רק הרגילה.....) לא בחילות, לא התכוצויות בירכיים- כלום!
    אבל- המחזור לא מגיע!!!
    אתמול בעלי חזר הביתה והביא לי בדיקת הריון.
    הלכתי להתקלח לפני השינה, נכנסתי לשירותים ו..... הרמתי טלפון לבעלי (הוא לא היה בבית) כדי לבשר לו שכרגע הבדיקה לא אקטואלית.
    ואני? הרגשת רווחה נכנסה לי ללב!
    כרגע, בינתיים, קבלתי דחיה בשבועיים.
    מה יקרה אז? ה' יעזור!!!
    בקיצור, פעם ראשונה שאני ממש אבל ממש שמחה שהגיע המחזור!!!
    סליחה על המגילה הארוכה ותודה לכל מי שהגיעה איתי עד לכן.

טוב, מסתבר שהשמחה שלי היתה מוקדמת, חויתי חויה מאוד מאוד לא נעימה. לאחר ארבעה ימי דימום מסיבי, מטורף ומלא גושים, החלטתי ללכת אל רופאת הנשים שלי כדי להבדק מכיוון שזה לא היה נראה לי מחזור רגיל, יותר מדי דם, היה לי דם בבוקר על הסדין, דם על הכסא שישבתי עליו וכו', בקיצור משהו מטורף.
    הרופאה ישר שמעה את הסימפטומים שלי ומיד אמרה שזה נשמע לה כמו הפלה ושלחה אותי לעשות בטא. הבטא יצאה מאוד נמוכה ואחרי כמה ימים שלילית. הדימום נגמר והכל בסדר. עברה עלי שבת קצת קשה והייתי גם מאוד חלשה בגלל איבוד הדם המסיבי ועצבנית בגלל ההורמונים.
    לקח לי כמה ימים אבל ב"ה התאוששתי וחזרתי לעצמי, הגברתי קצת את המינון של הברזל כדי להחזיר לעצמי את מה שאיבדתי.
    תודה לכולן שקראתן והשתתפתן.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
15 תגובות
עמוד 1

• Rinka- יכול להיות שאת צודקת, אבל קשה לי מאוד להגיע להחלטה הזו.
    אולי אחרי הילד הבא...

• פיתוש- זה שהוא לא הלך להתייעץ עם הרב זה בדיוק בגללי- אני לא שלמה עם זה שאני רוצה לעצור קצת.
    אחרת הוא כבר מזמן היה הולך.
    כרגע אני באמת אהנה מהימים האלה. ואלי. עוד כמה שבועות יתוסף לחתימה שלי סרגל חדש- מי יודע?

• טוב תקשיבי, אני מכירה רק את התחושה שממש ממש ממש רוצים הריון ותינוק, ולא להפך!
    זו למעשה התחושה הטבעית, ולא מה שאת מרגישה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הכי חשוב שאת שמחה

• האמת שבתוך תוכי אני יודעת שהסיבה שאני חוששת זה בעיקר בגלל העבודה.
    אני עובדת במקום חילוני לגמרי.
    את שושי שלי ילדתי עשרה חודשים אחרי התחלתי לעבוד שם והם קבלו את זה נורא יפה.
    מאז חזרתי מחופשת הלידה הם מאוד מאוד מקמים אותי, נותנים לי להכנס לעוד תחומים, ורוצים גם להביא עובדת חדשה שאני אנהל אותה.
    בקיצור, התחילו נורא לסמוך עלי.
    אני פשוט מפחדת מה הם יגידו ואיך הם יגיבו אם אני אכנס כבר שוב פעם להריון.
    מצד שני מישהי פה אמרה לי שהיא יודעת שהם לקחו את זה בחשבון כשהם לקחו אותי לעבוד פה ואם יש להם בעיה עם זה אז כנראה שזה לא המקום המתאים בשבילי לעבוד בו, ואולי אני צריכה למצוא מקום אחר אם יש להם בעיה עם זה שאני רוצה משפחה גדולה.

• לא הבנתי למה הרב צריך להחליט לכם?!!!
    תעשו מה שהכי מתאים לכם !! אתם אלה שצריכים לגדל אח"כ ילד לא הרב.
    סליחה שזה מכעיס אותי (ואני מאמינה באלוהים)
    ושמחה בשבילך שדברים יצאו כמו שרצית (ולא כמו שהרב רוצה) - נו באמת
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בגלל שבחרת לשתף בפורום אני מרשה לעצמי לכתוב מה שאני חושבת, למרות שההשקפות שלנו רחוקות שנות אור אחת מהשנייה:

ככה לא מביאים ילד לעולם. לא חשוב אם זה בגלל קריירה, לימודים, מצב כלכלי - אחרי כל השיקולים מביאים ילד ברצון ובלב שלם. לא הייתי רוצה להיוולד בתור "מה שאלוהים רצה" אלא בתור "מה שההורים רצו". ואני יודעת שבטח משחק אצלכם תפקיד עניין ה"מה יגידו?" אם לא תהייה לכם משפחה מרובת ילדים, ואת הביקורת שלי לנושא "אחרי העדר" שנהוג בחברה החרדית והצייתנות העיוורת לרב אני אחסוך ממך.

• nicole25- אני מאוד מבינה את מה שאת כותבת ויכול להיות שאם הייתי גדלה כמו שאת אז הייתי חושבת ככה גם כן.
    ההסתכלות שלי על זה היא שונה לגמרי וזכותי המלאה להחליט כך.
    אני מאמינה שהיעוד של אישה והתפקיד שלה פה בעולם הוא לגדל ילדים להיות חיילים של ה', ולהמשיך את קיום העולם ע"י ריבוי שלו האנשים בו.
    זכותי להחליט שאני רוצה ומוכנה ומסתכלת על זה כאתגר לגדל משפחה ברוכה בילדים.
    כל מה שרציתי לשתף הוא פשוט בחויה שעברתי בשבוע שעבר- חויה שהתחילה בשמחה והורדת אבן מהלב ונגמרה בהרגשה לא נעימה והמון כאב לב.
    אני מאוד מכבדת את מי שחיה אחרת ממני, ויעידו על כך כל חברותי פה בעבודה שכולן חילוניות וכולן מקסימות ומדהימות וחלקן אפילו חברות ממש ממש קרובות שלי.
    היום במיוחד יש יותר פתיחות בציבור החרדי והרבה מאוד נשים עושות הפסקות יזומות לתקופות מסוימות עד שהן מרגישות שהן מסוגלות לעוד.
    אבל אני אגיד לך דבר אחד- ברגע שסומכים ובוטחים באמת באלוקים אז גם החששות והפחדים של איך נסתדר כלכלית, פיזית, נפשית וכו' עם עוד ילד נעלמים.
    וההוכחה היא שהרבה מאוד אנשים מסתדרים יופי עם משפחות ברוכות (וזו באמת ברכה אמיתית!!!) ומשכורות שאפילו לא מתקרבות למשכורות של משפחה חילונית ממוצעת, אם אני פעם אספר כמה אני ובעלי מרויחים ביחד ומשלמים מזה גם חובות על הדירה וגם מחיה שוטפת אני חושבת שכולן פה היו נופלות מהכיסא.
    אז בואי נשאר כל אחת בהשקפתה היא- אני מכבדת אותך ומצפה ממך שתכבדי אותי ואת השקפותי ואידיאולוגיות שעליהן אני בונה את עולמי.
    בסך הכל רציתי לשתף במשהו שעבר עלי וציפיתי לתמיכה (כמו שקבלתי מכל שאר הבנות המקסימות שפה) ולא להתקפה כזו...

• מירי, אני מצטערת בשבילך שחווית הפלה.
  • מיריייייייייייייי

• קודם כל קבלי מלא
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה