הצייייייילו גזים :-\ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מילא לא שמתי ראש יומיים - אבל שנהוראי צורח ומתקפל אני מרגישה כל כך חסרת אונים
    מסכן יפה שלי ...

18 תגובות
עמוד 1
  • גרפאווטר,
    גליקול
    והכי טיבעי, קפיצות על כדור פזיו
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• גרפווטר

• מנסיון שלי אהובה

• קשה לראות אותם סובלים ככה
  • אל תתני טיפות אף אחד לא הצליח להוכיח שזה באמת מקל על הכאבים וזה סתם לדחוף לנסיך שלך חומרים לגוף.... אף רופא ילדים לא ממליץ על זה...

תנסי מקלחות חמות עיסוי בטן עם שמן תינוקות...קפלי לו את הרגליים..שימי אותו בקנגרו עלייך...מאד מרגיע אותם...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • ידיים ידיים להחזק על הידיים זה מאוד מרגיע אותם.

אני מחזיקה את מתן שלי כך שהבטן שלו ישירות עם הבטן שלי בשכיבה על הצד
    והראש שלו בציצי שלי - אני לא מניקה אותו אבל אני נותנת לו מוצץ ומנענעת אותו עם הידיים - כך שיוצא שהבטן שלי בעצם מעסה לו את הבטן שלו המוצץ נותן לו רוגע כמו שאוכל היה מרגיע אותו (שבעצם זה לא האוכל מרגיע אלא היניקה/מציצה) והטילטול מרדים אותו (מישום מה יש לו גזים רק אחרי ארוחת אמצע הלילה בערך ב3:30-4:00
    דוק
  • לילוש, מותק, הרופאה שלנו בהחלט המליצה על הגרייפווטר והטיפות האלו חוללו פלאים. לכל אחת יש את השיטה שלה לטיפול במכה הזו (וזו מכה) שנקראת גזים ובבקשה ממך, אל תבטלי שיטות של אמהות אחרות

• לפני חודש וחצי הייתי בדיוק כמוך אבודה ומחפשת פתרון לגזים
    נתתי סימיקול .... אולי זה קצת הקל אבל לא עבר
    ניסתי גרפווטר והנסיכה שלי נרדמה אמרתי וואי ממש תרופת קסם היא ישנה איזה 4 שעות בלי לזוז אבל כשהתעורה הייתה ממש אפתית והוציאה מלא רוק מהפה והתקשתה לנשום... אני לא יכולה להגיד בוודאות שזה מהגרוופווטר אבל זה הדבר היחידי השונה שהכנסתי לה לפה וזה היה פחד אלוהים לראות אותה ככה לעולם לא אקח שוב את הסיכון זרקתי אותו לפח ועברתי לעיסויים ומקלחות וזה עוזר הרבה יותר

• לילוש איזה שטויות יקירתי - ותסלחי לי
    רופאים ממליצים על זה
    ויש טיפות טבעיות אז את לא דוחפת לילד שום דבר

להב שלי גדלה להיות ברוך השם בריאה ומפותחת והיתה מקבלת 10 טיפות גרפוואטר לפני כל ארוחה - קצת ארק לא הזיק לאף אחד

• יאו שירה, פתחתי גם אני הודעה על גזים
    לפני שראיתי שאת פתחת
    אבל אני מנסה למנוע אותם.... איך שהו....
    מקוה שיהיו פתרונות...

למזלי (בלי לפתוח פה)
    אני לא הגעתי לרמה שאני צריכה לתת לה טיפות
    מקוה שגם לא אצטרך...

• גרפווטר כן או לא זו שאלה קשה.. יש עלזה מלא המלצות וגם להיפך בדיוק, תקראי על זה באינטרנט כדי להיות מודעת.

אני נתתי, פשוט לא עזר, נתתי גם גליכול גם לא עזר. בסוף עברתי לוודקה

• ליהי לא בטלתי שיטה של אף אחד איש איש באמונתו יחייה חס ושלום לא מעבירה ביקורת אבל אם תבדקי אין שום הוכחה שהטיפות באמת מרגיעות את הגזים...
    אני ביקרתי אצל 3 רופאי ילדים באילת עם הגזים ושלושתם אמרו לי חד משמעית שלא כדאי זאת תקופה חולפת ועדיף לתת לילד ללמוד לשלוט בזה לבד.. טיבעי או לא אני לא יודעת אבל לא ניסיתי וברוך השם אחרי חודש קשה שי-אל למדה לשחרר הכל לבד כל היום מפגיזה

• לילוש אני לא מבינה מה זה אין הוכחה
    הילדים הם ההוכחה, אם זה מרגיע ועובד אז זה הוכחה
    הוכיחו שאניס עוזר לכאבי בטן, לקחו את זה ורקחו טיפות והפלא ופלא יש תרופה לגזים

• היי מאמי שלייי ממליצה לך לתת לקטנציק גרפווטר עזר לי מאוד וברוך השם לא הרגשנו את הגזים של הילד והכי חשוב הוא לא הרגיש

• היי שירוששש

מה שלומכם ?

אני בזמנו נתתי סימיקול שמאוד עזר ובין לבין מיים עם נענע!!!!!

וכמו שהבנות כתבו הנחתי אותן על הרגליים שלי כשהן שוכבות על הבטן זה גם גורם להם לשחרר גזים ומקל.

• חזרתי שוב אחרי זמן רב לפורום..
    ואני רואה שכלום לא השתנה בנושא זה
    ועכשיו חברה שילדה (בקרוב אצלי) אמרה לי שהורידו בכלל את גליכול מהמדפים ושגם לגרפווטר אין התוויה רפואית ושהרופא המליץ רק על סימיקול-שלא נשאר בגוף או משהו כזה..
    וגם שמעתי על תינוקות שאלרגים לשומר-בכלל מפחיד
    בקיצור, אם למישהי יש רעיון שמסתכם בת**** נכונה בהנקה בשביל שלא יהיו גזים לתינוקת-אשמח לשמוע(וגם חברה שלי שלא ממש חברה בפורומים..:)
    ..תודה ושבוע טוב לכולן
  • סיון אין הוכחות נקודה כמו שאת רואה חלק אומרים שזה עוזר חלק לא.
    שומר באמת עוזר ובשביל זה יש גרגירים כאלה ששמים עם מים רתוחים ונותנים זה גם נוזלים וגם מרגיע.
    לא חייב לתת את כל התרופות הללו יש מלא פתרונות אחרים כמובן שאם הילד ממש צורח וזה עוזר אז לתת אבל כל עוד אפשר בלי כל רופא יגיד לך שעדיף לתת לילד ללמוד להוציא אותם לבד עוזרים טיפה עם מסאז' בבטן מקלחת חמה קצת נענועים על הברכיים אבל באמת שעדיף שלא גם בדקתי את זה (מעצם העובדה שאני חרדתית) באינטרנט ובאמת על רוב הטיפות הללו אין תקן וחלק הורדו מהמדפים...

• וואי, תמיד כשעולות השאלות על הגזים של גיל 0-3 חודש, אני במבוכה...

לא היו לארי גזים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה