אין כוח!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה לעשות אין לי כוח.....אני בשבוע 14 + הבחילות עברו ב"ה וגם ההרגשות הקשות.אך העייפות לא עברה במיוחד כשאני בעבודה ממש ממש קשב לי לקום בבוקר.הרופא הביא לי 2 כדורי ברזל ביום ו-4 כדורי ויטמין די עם הוראות להגברת מוצרי החלב .
    ואני ממש מזלזלת בכדורים קודם כול כי אין לי כ"כ מתי לקחת אותם כי אני אוכלת מוצרי חלב ואז אסור לקחת....וגם כי אין לי כוח!
    מה עושים???????
3 תגובות
עמוד 1
  • תוכלי פירות. רופאה שלי אמרה לי שעייפות נובעת מירידת סוקר ומומלץ לאכול הרבה פעמים ביום ארוחות קטנות והרבה פירות.בתחילת הריון אני גם היתי עייפה נורע וכל פעם כשהיתי אוכלת איזה פרי או מעדן כוחות היו חוזרים

• וגן יש לי עוד בעיה
    בהריון הראשון שלי(כעת שלישי ב"ה)
    היה לי חשד לסכרת הריון....ואוזנתי רק ע"י דיאטה וכעת אני ממש ממש לא רוצה להגיע לסכרת ואני לא יודעת מה לאכול .כמה וכו......
    אוףףףףףףףףףףףףףף העייפות
  • מאמי זה טבעי
    זה יעבור בעזרת ה' גם אני הייתי ככה בשבועות האלה

תחזיקי מעמד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה