חייבת לפרוק קצת :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות עם מתן (או יותר נכון עם עצמי

18 תגובות
עמוד 1
  • ממי כולם חושבים שיגיע הילד יהיה כייף ביחד נהיה משפחה
    כל ההתחלות קשות לנו לקח המון זמן עד שחזרנו לזןגיות טובה
    ואין מה לעשות זו עבודה יום יומית
    גם המקום שלו בבית נפגע בגלל התינוק
    עם הזמן תצרו לכם תא משפחתי וזוגיות טובה
    והכי חשוב להמשיך לעודד אותו ולתמוך בו
    הוא במצב רגיש בדיוק כמוך
  • מאמי, אני מזה מבינה אותך...
  • שירה,
    ברור שאיכפת לך מהזוגיות שלכם, אחרת לא היית מחפשת פה עצות
    לדעתי, מדובר בתקופה קשה ולא יותר מזה. הוא עובד קשה, מסדר הכל, את מטפלת בנהוראי ובעצמך, אין פרטיות וקשה לנהל ככה זוגיות, בעיקר כשזה אצל ההורים. אני מאמינה שכשתעברו לבית שלכם (מתי זה יקרה?) המצב ישתפר... אולי אין את ההתאהבות שהיתה בהתחלה, אבל יש לכם משהו טוב פי מיליון מזה- חברות הדדית, ואהבה עמוקה, ומשפחה, ותקשורת וכל הדברים האלו חשובים הרבה יותר. עליהם צריכים לשמור... כרגע נשמע שקשה למתן מאוד, אולי תנסי להבין קצת ולהקל עליו... אם הוא עייף בערב, תנסי לגנוב איתו כמה דקות שיחה במהלך היום. תגידי לו כמה את מעריכה אותו ואת ההשקעה שלו, שאת יודעת שהמצב לא פשוט, אבל בקרוב תעברו לבית שלכם ויהיה קל הרבה יותר.
    כמובן- אם לך יש זמן בבית, תוכלי את להכין לו פתק, שיר, או מכתב, לשלוח לו הודעת SMS מדליקה, להכין לו משהו לאכול שהוא אוהב (אם את יכולה פיסית), פשוט לשמח אותו ולהזכיר לו שאת איתו בכל... והדברים יבואו מאליהם, עם הזמן.
    בטוחה שהכל יסתדר, תנסי לתת דחיפה קלה כמו שאנחנו הבנות יודעות
    בהצלחה מותק.
  • מאמי

• מותק!!
    אל תגידי "כבר לא אכפת לי.." כי לפי מה שאת רושמת מאוד מאוד אכפת לך!!
    ולמילים יש כוח, אז אם תגידי לעצמך לא אכפת לי, לאט לאט באמת לא יהיה לך אכפת..
  • מאמוש

• בס"ד

מאמי זה ישתנה
    זה בדיוק מה שהיה לי
    קחי בחשבון שגברים בלי שינה יותר מנותקים
    עוד מעט כשהוא ישן טוב..
    ויהיה לך זמן ביחד שנהוראי..(אגב שם מהמם זה היה אופציה בעילאי..)ישן יהיה לכם זמן לדבר כמו שצריך..
    ולהנות אחד מהשני:)

• מותק

• שירה נשמה
  • נסיכה מבינה אותך כל כך, עוד לא חוויתי את זה אבל החששות לקראת הבאות באויר,
    אין לי אייקונים באייפון אבל שולחת לך מלאאאא חיבוקים!

דבר ראשון- האהבה והאכפתיות שלך למתן ולזוגיות שלכם בכלל זועקת מכל שורה ושורה אז את לא יכולה לרשום שלא אכפת לך ( את יכולה אבל לא אאמין לך..),
    טבעי שהשינוי הגדול והמשמעותי שמשפחתכם עוברת ישנה את השגרה שבה חייתם.
    מנסיון שלי- אף גבר לא מרגיש נוח לא בסביבה הטבעית שלו ולא משנה כמה המשפחה שלך מדהימה ואני בטוחה שהיא כזו.
    חוץ מזה, בדרך כלל הניצוצות בעיניים, המבטים הסקסיים וכל המיניות מודחקת בשבועות הראשונים, את עדיין אסורה עליו.
    עצה שלי- תני למשכב לידה לחלוף, תעברו בעז״ה לביתכם החדש ותתחילו לחיות את חייכם כמשפחה קטנה ומאושרת.
    אם את צריכה אוזן קשבת את יותר ממוזמנת לפנות אליי כאן בפייס או בנייד.

• מה הייתי עושה בלעדיכן בנות

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בובה,

הבנות כבר הביעו את כל מה שהיה גם לי להגיד ולייעץ אז קבלי ממני המון
  • מוכר מוכר מוכר!!
    אין לך מה להילחץ.. זאת באמת תופעה מוכרת אחרי לידה ראשונה
    (אגב, אני מקווה שזה לא חוזר גם אחרי לידה שניה[/

[
  • רגע רגע שירה
    לאט לאט
    איזה שגרת משפחה משעממת?

הרגע ילדת
    עדין לא חזרתם לבית שלכם
    בית חדש, ילד חדש, עבודה חדשה למתן...
    משעמם? בטוח שלא!

חכי , עוד מעט תכנסי לשגרה (לא משעממת), הקטן יהיה קצת יותר רגוע וייתן לכם לישון בלילה...אתם תיהיו עירנים יותר...
    את תתאוששי- תתחילי לצאת מהבית, תתלבשי תתאפרי... (בנתים את בבית רוב השעות ביום אז הכל נראה משעמם כזה)

לגבי מתן- אל תקחי את זה קשה
    הבן אדם עובד הרבה, אין לו פרטיות בבית של הורייך, הולך לבית החדש מסדר אותו ומארגן אותו
    ועוד חוזר ובואי נגיד- לא לשקט מופתי, כי הרי יש תינוק, יש מה לעשות
    זה ק-ש-ה!
    ולכן אני בטוחה במאה אחוז שזה שהוא עייף ולא שם לב כלכך אלייך או למה שאת אומרת- יש לזה סיבה!

אני אומרת- תני קצת זמן לעצמך, לעצמכם...
    את תראי- הכל יסתדר!

וגם, קחו לכם ערב אחד- לכו למסעדה רק שניכם
    תשארי את נהוראי אצל אמא...
    אנחנו עשינו את זה- וזה הרגיש טוב!

• /link/link_through/1yg9h-101]
  • תודה אהובות שלי

• שירוש מאמי שבוע אחת אחררי הלידה שכל הלחץ של הלידה והברית עברו אני ובעלי לא הפסקנו לריב הייתי מסננת אותו בטלפון לא עונה לשיחות אפילו עלו לי מחשבות על גירושים אבל שיותר ויותר עבר הזמן התחלנו להתרגל למצב של הלחץ שקמים בלילה ובקושי ישנים התחלנו לדבר יותר פתוח יוסי בעלי הבין אותי ואת ההורמונים שלי וברוך ה' תודה לאל הריבים פחות

יהיה בסדר כל ההתחלות קשות הכי חשוב לדבר להוציא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה