שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ארוחת בוקר לגן
    בטח הנושא הזה נטחן מספיק
13 תגובות
עמוד 1
  • שחר רוצה רק פיתה עם פסטרמה....לא רוצה משהו אחר
    אז זה מה שהוא מקבל... מעדיפה לשלוח מה שהוא אוהב ורוצה שיוכל מאשר לא יכניס כלום לפה

• אצלנו יש ארוחת בוקר בופה - במימון של ההורים.

אבל אם הייתי במקומך הייתי מכינה קופסת אוכל מגוונת עם ירקות חתוכים, קורנפלקס, אצבעות גבינה או נקניק, כריך קטן וחטיף אנרגיה... משהו בסגנון..ככה קצת מכל דבר וכמובן פרי שהיא אוהבת.
    בימים שאת יכולה להרשות לעצמך (שישי?) - לביבות, פנקייקס קטנים או אפילו בלינצ'ס...
  • אצלי זה סיפור ליאן רוצה שוקולד או חומוס והיא לא רוצה משהו אחר...
    אתמול הכנתי לה פיתה עם קוטג' והיא לא אכלה כלום..

את יכולה להכין לה חביתה, טונה, ביצה קשה, נקניק השאלה מה לינוי אוהבת?

]
    ]
  • לינוי ביקשה היום בבוקר פיתה עם ממרח שוקולד
  • תודה על רעיונות, זה מאוד עוזר לי
  • אצלנו "מותר" פיתה עם שוקולד רק ביום שישי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אצלינו בני אוהב סלט טונה וככה לפחות אנעי יודעת שהוא מקבל חלבונים ,חומוס וגבינות .
    זה כאב ראש אחד גדול
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה
  • אצלי בינתיים גאיה מבקשת למרוח לה חומוס עם מלפפון חמוץ או טונה . כמובן שגם אני חותכת לה ירקות ומוסיפה גם פרי. היום אחותי לקחה את הבת שלה לגן והייתה מודעה בנוגע להזנה- רשום כך- ע״פ חוזר של משרד החינוך בכל גן תיהיה הזנה שתיכנס לתוקף הקרוב. הם רוצים לשפר את הרגלי האכילה של הילדים ולהקנות להם נימוסי שולחן.

• בכל חנות של החל מ2 ש"ח וכו ... יש דבר כזה ..
    אני מוכנה לשלם רק שיהיה מסודר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אצלנו זה בעייתי כי עידן לא אוכל גבינות ולא חומוס
    אני שולחת לו כל יום 2 כריכים ופרי (בכל זאת עד 2..)
    אחד עם שוקולד תמיד והשני פעם עם פסטרמה פעם עם חביתה (זה מה שהיה עד כה
  • אנחנו קיבלנו קופסא מהגן... ממש אחלה מחולקת ל-3...

לדעתי בטוח תמצאי ב"סטוק" בקניון...
    אם לא אז תבדקי גם בעידן 2000 וב1001, לקראת הגן ובתי הספר יש להם כל מיני קופסאות אוכל...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה