יותם נכנס לגן עירייה אחרי שהיה שנה בויצו.
בויצו בהתחלה היה ליותם קשה מאוד כי גם הנקתי אותו וגם זה היה הפעם הראשונה שהוא נכנס לגן, אבל הם היו מקסימים שם.
הבעיה היא כזאת, אתמול באמצע היום הלכתי לעשות סיבוב עם הרכב לראות אותו איך הוא בגן בחצר הם היו בחצר, ויותם הסתובב עם הבקבוק שתייה בהתחלה לא ראיתי שהוא בוכה, יותר נכון צורח עד שהוא הרים את הראש לשמיים ואז פתחתי את החלון ושמעתי אותו צורח. שתי הסייעות שהיו בחוץ ישבו על כסא ואפילו לא ניגשו אליו

פתאום יצאה הגננת מהגן הרימה אותו לשנייה והשיבה אותו על הספסל. ופשוט עזבה אותו. פתאום קלטה אותי הסייעת עשיתי ממש רייס עם הרכב ובאתי לכניסה צלצלתי בפעמון והגננת פתחה לי. התפרצתי עליה בבכי ופשוט אמרתי לה שאיך יכול להיות שילד צורח בחווץ שתי סייעות יושבות ולא מתייחסות אליו בכלל. היא אמרה שיותם לא מוכן שאף אחד ייגע בו, וזה פשוט הפתיע אותי מאוד. זה לא נראה לי נכון בכלל. אחרי שהתפרקתי ראיתי שיותם הפסיק לבכות והן נתנו לילדים בחוץ את הפרי שהם מביאים מהבית. היום בבוקר להפתעתי גיליתי שיותם לא נגע לא בכריך ולא בפרי. אלוהים אני נקרעת לגזרים ולא יודעת מה לחשוב בכלל. למה בעצם הם משקרים אותי, איך ייתכן שילד לא אוכל את הסנדוויץ שלו ולא פרי ולאף אחד לא איכפת בכלל. ומה יהיה עם יותם לא שותה שם כלום גם. אלוהים לאן הכנסתי את התינוק שלי

מה לעשות?
איך מתנהגים?
מה מדברים עם הגננת או הסייעת?
איך אפשר להאמין להם למשהו עכשיו?
סליחה על החפירה אבל אני מתה פה