גן עירייה או הזנחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יותם נכנס לגן עירייה אחרי שהיה שנה בויצו.
    בויצו בהתחלה היה ליותם קשה מאוד כי גם הנקתי אותו וגם זה היה הפעם הראשונה שהוא נכנס לגן, אבל הם היו מקסימים שם.
    הבעיה היא כזאת, אתמול באמצע היום הלכתי לעשות סיבוב עם הרכב לראות אותו איך הוא בגן בחצר הם היו בחצר, ויותם הסתובב עם הבקבוק שתייה בהתחלה לא ראיתי שהוא בוכה, יותר נכון צורח עד שהוא הרים את הראש לשמיים ואז פתחתי את החלון ושמעתי אותו צורח. שתי הסייעות שהיו בחוץ ישבו על כסא ואפילו לא ניגשו אליו פתאום יצאה הגננת מהגן הרימה אותו לשנייה והשיבה אותו על הספסל. ופשוט עזבה אותו. פתאום קלטה אותי הסייעת עשיתי ממש רייס עם הרכב ובאתי לכניסה צלצלתי בפעמון והגננת פתחה לי. התפרצתי עליה בבכי ופשוט אמרתי לה שאיך יכול להיות שילד צורח בחווץ שתי סייעות יושבות ולא מתייחסות אליו בכלל. היא אמרה שיותם לא מוכן שאף אחד ייגע בו, וזה פשוט הפתיע אותי מאוד. זה לא נראה לי נכון בכלל. אחרי שהתפרקתי ראיתי שיותם הפסיק לבכות והן נתנו לילדים בחוץ את הפרי שהם מביאים מהבית. היום בבוקר להפתעתי גיליתי שיותם לא נגע לא בכריך ולא בפרי. אלוהים אני נקרעת לגזרים ולא יודעת מה לחשוב בכלל. למה בעצם הם משקרים אותי, איך ייתכן שילד לא אוכל את הסנדוויץ שלו ולא פרי ולאף אחד לא איכפת בכלל. ומה יהיה עם יותם לא שותה שם כלום גם. אלוהים לאן הכנסתי את התינוק שלי
    מה לעשות?
    איך מתנהגים?
    מה מדברים עם הגננת או הסייעת?
    איך אפשר להאמין להם למשהו עכשיו?
    סליחה על החפירה אבל אני מתה פה
19 תגובות
עמוד 1

• אתמול התקשרתי והם אמרו הנה הוא יושב לאכול, ומה בעצם הוא אכל?
    יש לי הרבה סבלנות רק אני ממש לא מוכנה להזנחה שכזאת. יותם עדיין קטן בסך הכל שנתיים ו10 חודשים. נראה אני עושה את כל המאמצים להחזיר אותו לויצו, למרות שאין מקום המנהלת מוכנה לבדוק מה אפשר לעשות.
  • זה מה שיהיה לי שנה הבאה עם ניצן...
    הוא יהיה בן שנתיים ו10 - זה נראה לי ממש קטן לגן עירייה,
    אין מצב - אני יתעקש שישאר בויצו

• סיגלית ממי אולי הוא עוד קטן ולא מוכן עדיין לגן עייריה? סליחה על החוצפה
    זה הרי ידוע ששם כבר לא קיים ה"פינוק" של מעון

• צריך להתרגל לגן עייריה הדברים שם מאוד שונים מגן רגיל - פרטי
    אני היתי ממשיכה לעקוב ולראות

אני אגיד לך על האוכל שנה שעברה שחר לא היה נוגע לי באוכל בכלל כל השנה לא היה אוכל בכלל בגן
    השנה הוא מחזיר לי את הקופסא ריקה ואוכל את כל מה שאני שמה לו

קצת מרגיז שהגננת הוא הסייעת אפילו לא ניסו לתקשר עם הילד לא צריך לתת לו ככה לעמוד ולבכות

• קודם כל -
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • שיוווו מסכנה...
    אני בעצמי חסרת אונים... אני לא ממש יודעת איך לעזור...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • וואיייי הוא ממש קטן לגן עירייה

• הי

• "היתרון" במקום כזה שיש עליו פיקוח. תראי להם שאת בודקת אותם , תפני לגורמים שמעליהם.אל תוותרי!

עפ הזמן הוא יכנס לשגרה ויתרגל, תתני לו את הזמן שלו.

• איזה מוזר, גם אצלנו יש מלללא ילדים שהם קטנים יחסית בגן של הודיה!
    הם לא קטנים בשביל להיכנס לגן עירייה אבל קטנים במחזור..

גם שילה נכנס לגן עירייה כשהוא היה בגיל שנתיים ועשר, ההסתגלות קשה להם מאוד מאוד!
    ועוד יותר לנו כי אנחנו מרגישים ורגילים להתנהג אליהם כקטנים...
    אני לא בטוחה שלילדים שגדולים במחזור המעבר מגן פרטי או מקבוצה קטנה במעון- יותר קל!
    בכלל, הכניסה הזו לגן עירייה בגיל 3 זה מעבר קשה ומורכב עבור הילד וגם עבור ההורה..
    אני מאמינה שאחרי תקופת הסתגלות הוא ייתן יותר לגננת להתקרב אליו, הוא יכיר יותר ילדים בגן וירגיש הרבה יותר טוב!

• קודם כל קחי פלאפון של גננת!!!
    זה מה שהגננת שלנו ישר עשתנ -נתנה לכולם פלאפון שלה ואמרה תתקשרו מתי שתרצו!!!!

כי לפי שהבנתי מכמה בנות פה -בגן גם לא כל כך עונים -אז אני מתקשרת לה כל יום לפלאפון!!!!

וכן שמתי לב שיש הרבה ילדים מתחת לגיל 3 - שלדעתי מוקדם בשבילם גן עיריה...

בכל זאת תנסי לעקוב אחרי מה שקורה עם בן שלך בגן - ועם יש סיכוי תעבירי אותו לויצו...

בהצלחה
  • תודה לכל המגיבות.
    הלואי ויכולתי להשאיר את יותם עוד שנה בגן, אבל לצערי בגלל שיותם זכאי לגן עירייה אז הגן קיבל קודם כל את הילדים הקטנים יותר, וכמובן שלשאר לא נשאר מקום
    אני מנסה לעשות הכל בכדי להחזירו לגן הלואי וזה יצליח לי
    בנוגע לאוכל וליחס, אני מאמינה שכשיש 35 ילדים בגן וילדים קטנים הם לא מסוגלים לדעת מי אכל ומי לא, ועוד בתנאי הארוחה שקיימים בגן הזה. האמת יותם חכם אבל לא נראה לי בגיל שלהבין שהוא צריך לאכול ולהוציא אוכל לבד מהתיק נראה לי לא אפשרי בכלל. כמובן שאני ילמד אותו לעשות את זה. אני מאוד מאוד מקווה שגם אם לא יהיה לנו מקום בויצו, אני לא יתאכזב כי אם עוד פעם אחת אני יידע שהוא עובר משהו כזה או אפילו משהו אחר, אני לא משאירה אותו ולו אפילו דקה אחת מיותרת בגן.
    שיהיה לכל הילדים בהצלחה
    פשוט נראה לי שכולנו באותה סירה
  • סיגלית, אני יכולה לעשות את ההשוואה הפשוטה מול הבנות שלי.

את הקטנה בחיים לא הייתי שמה בגן עירייה השנה. אין סיכוי.

אני רואה על אור, שהיא בת שלוש ו-10 והיא ג'דאית לא קטנה שיודעת להסתדר - שלוקח לה זמן להסתגל.

את חייבת לעשות הכל - להחזיר אותו לחממה לעוד שנה
  • סיגליתה - אוריאל קטן מיותם בחודשיים וגם אם היה בן שלוש לא הייתי שמה אותו בגן עירייה בחיים|!!! זה עוד ממש מוקדם!!!

תחזירי אותו לויצו ואם לא לשם אז לפעוטון אחר.

שנתיים ועשר זה ממש קטן!! חבל
  • מאמי נקרע לי הלב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה