שבוע 6 כתם דם (חום) אמאלההה...תגידו לי שזה לא נורא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בסרטים :(
    בלילה כשישנתי הרגשתי שאני רטובה מאוד חשבתי שאני מזיעה או משהו (סליחה על הגועל) כשקמתי בבוקר ונכנסתי את הקרינון ראיתי בקצה שלו קצת חום כזה, לא התייחסתי חזרתי לישון, בבוקר ראיתי על הסדין כתם חום כזה כמו לפני מחזור אתן יודעות שזה לא אדום זה חום ... תראו כבר יומיים שלקחתי באיחור את הקרינון, שלשום לקחתי ב1 במקום ב 10 בבוקר אתמול ב 11 והיום ב12.... אני חוששת שבגלל זה עשיתי נזק... אף פעם לא היה לי שום סימן כזה... מה אתן אומרות, כדאי ללכת מחר לעשות בדיקת בטא?? פעם אחרונה שעשיתי היה יום חמישי והרופאה אמרה לי לבוא ב12.9 לאולטרסאונד... ויש לי יום רביעי אצל הרופאת נשים במרפאה בדיקה ראשונה להגיד לה שאני בהריון שתפנה אותי לבדיקות שצריך.... בנתיים אני במעקב בבית חולים עד שבוע 9, מה אתן אומרות להתקשר לבית חולים לעדכן אותן??? זה קרה למישהי??? מה הסימנים לדעת שמשהו באמת לא בסדר?? אוףףףףףף אתן היחידות שיכולות לעזור לי עכשיו .....
    אני כל כך לא רוצה שה תיקח לי אותו /אותה...

לילך...
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קודם כל תירגעי. לחץ הרבה יותר לא בריא לך מאשר איחור של שעה שעתיים בקרינון.

גם לי היו כתמים חומים ומדי פעם יש לי נפרשות ורודות. היום עשיתי אולטראסאונד ראשון וברוך ה׳ נצפה דופק ויש שק שלם ותקין.

אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל שלך ולספר לו ולראות מה יגיד. אם ירגיע אותך ללכת לעשות בדיקת דם נוספת תלכי. אופציה נוספת פשוט לחכות לאולטראסאונד ולהתפלל.

אבל באמת מה שהכי חשוב זה שתישארי רגועה. ואגב אם תכתבי באינטרנט את התופעה תראי שזה שכיח ביותר כל עוד אין דימום חזק מלווה בכאבים זה דבר שאצל רוב הנשים קורה שיש הכתמות.

שיהיה בהצלחה מתוקה

תשתי הרבה מים ותישארי רגועה

נשיקות וחיבוקים והמון בהצלחה

מחכים לבשורות טובות בעזרת ה׳

יום נפלא

אפרת 

• לא הייתי נכנסת לסרטים אם זה לא דם אדום והרבה,
    רק לצורך עידוד, אני דיממתי, בצבע חום ואדום עד הבדיקת דופק ,
    והרופא שלי אמר שאין לו מה לעשות, זה יכול להיות לכאן או לכאן...
    הטיפ היחיד שאמר לי זה לא להתאמץ, לא להרים דברים וזהו...
    כל יום נמשך נצח.....ובבדיקת דופק לא האמנתי שיראו משהו- וראו!!!
    גם אח"כ זה המשיך, לא זוכרת כבר עד מתי, ובאתי שוב לראות שיש חיים בתוכי,
    ושהם לא יתפוגגו....בסוף זה הפסיק מעצמו...וההריון היה תקין...
    אז למרות שזה קשה אני הייתי ממליצה להתאפק ולהגיע לבדיקת דופק,
    כפי שקבעו לך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אין לך מה לדאוג
    עד שבוע 8 עוד חוויותי הכתמות כאלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה