דילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיא שלי בן 4 חודשים
    אני חוזרת לעבודה בשבוע הבא
    השבוע הכנסתי אותם למעון
    גם נועה וגם גיא
    זה אותו מעון ב2 כיתות שונות
    נועה בוכה בבוקר ונרגעת אחרי 5 דקות לעומתה גיא לא בוכה בכלל (כי הוא פיצי) הוא כל היום מחייך וצוחק להם
    את נועה קשה לי לראות בוכה בבוקר אני תמיד יוצאת בגרון חנוק משם אבל אני יודעת שזה בשבילה ועוד כמה ימים זה יעלם והיא תחזור להנות עם החברים
    לעומת זאת עם גיא שכביכול הכי "קל" לשים שם - כי הוא ילד מקסים וחייכן- ממש קשה לי לשים שם
    למרות שקיבלתי ים המלצות
    והמטפלות באמת נראות מקסימות
    כל הזמן מחבקות ומנשקות אדיבות ונעימות
    אבל... הוא כל כך קטן

16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה את ההרגשה כדי ממש להזדהות איתך ולתת לך עצה.
    מה שכן אני יודעת בודאות, ועל זה חוזרים פה נראה לי 1000 פעם ביום, זה שלנו זה הרבה יותר קשה מאשר להם.

אם את אומרת שהוא נהנה, לא בוכה, ברור שלא סובל, אז תנסי להסתכל על זה כעל התחלה של העצמאות של הקטנצי'ק.

אני בטוחה שעם הזמן יהיה לך יותר ויותר קל.
    בהצלחה בעבודה!!

• אחווה, תמרי שלי נכנסת גם למעון בתחילת החודש...

• אוף באמת דילמה קשה

• אם הוא מחייך וטוב לו אין לך מה להרגיש רע עם עצמך. תחשבי שבמקום שטוב להם ויש גירוים ולימודים הם מתפתחים וגדלים מוכנים לחברה שלנו

את עושה לו רק טוב
  • תודה בנות

• זה קשה מאוד
  • אני יודעת שזה נורא נורא קשה.. כשהייתי משאירה את הבן שלי במעון ושומעת אותו צורח כל הדרך עד החניה של האוטו הלב שלי פשוט נקרע והייתי בוכה בכל פעם..
    אבל.. היו לי כמה סיבות להשאיר אותו במעון:
    א.) הילדים לומדים מהר יותר להבין שהם חלק מקבוצה ולא לבד בעולם. זה עוזר להם לפתח כמה וכמה תכונות חברתיות טובות וחיוניות;
    ב.) הם מתפתחים בקבוצה לא פחות טוב מאשר בבית עם מטפלת אישית (רק קצת יותר נזלת באף
  • אחוונת,
    אני שמתי את דור במשפחתון בגיל 3.5 חודשים.
    לא הייתה לי ברירה והייתי חייבת לחזור לעבוד.
    מטפלת - לא בא בחשבון - העדפתי מסגרת עם עוד ילדים, עם סדר יום מובנה וכו'.
    היתרון הגדול בלשים תינוק קטן בגן היא שהוא לא עובר שום משבר!
    מהיום ששמתי אותו שם הוא מאושר! הוא אוהב את הגננת בטירוף (אני אפילו קצת מקנאה
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• מאמי
  • אחוונת

• תודה בננות

• מה שאת מתארת כעת,את הקושי במסירה של גיא לגן..
    כך הרגשתי עם ההנקה,שלצערי הסתיימה כי הייתי בלחץ של סוף-סמס' בלימודים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה