-
אני אומרת להמתין יומיים אם את לא מקבלת ווסת לעשות שוב פעם בדיקה

-
-
אוי ממי, זו טעות שלנו שעזרנו לך לטפח ציפיות

זה באמת מוזר שאחרי איחור כזה התוצאה יוצאת שלילית אבל זו בדיקה שאמורה להיות אמינה. אולי היה ביוץ מאוחר? את יודעת בודאות מתי היה ביוץ? אולי כדאי לחזר על הבדיקה עוד כמה ימים (למקרה שהיה ביוץ מאוחר).
רעות
-
אני חושבת שהביוץ היה ביום ה-16 ובין מחזור למחזור עוברים אצלי 26 יום.
אולי עשיתי מוקדם מידי?
רשום שצריך לעשות בדיקת דם אחרי 10 ימים של איחור ומעלה אחרת יכולה להיות טעות.
אאאאאאאאוווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
-
יקירה שלי!!!
תחכי כמה ימים, ואם אין מחזור עדיין תלכי להיבדק...
כיוון שאני מכירה אותך כבר ואת העוצמות שלך, אני יודעת שלמרות הקושי את תתגברי על זה, אם באמת התוצאה השלילית מעידה שלא נקלטת עדיין...
בשורות טובות וחיבוקים לרוב!
-
מה התאריך של הוסת האחרונה?
עשית מוקדם מדי??
-
תאריך וסת אחרון 4/8, אני מקבלת כל 26 יום.
-
אולי זה ביוץ מאוחר, עברו 31 יום נכון? תחכי עוד שבוע ואם המחזור לא יגיע (מקווה שלא) תעשי שוב בדיקת דם.

רעות
-
עברו 31 יום, היום זה היום ה-33.
אני אחכה ליום ראשון ואז אחליט מה לעשות.
תודה רבה לכולכן על העידוד.
-
-
תודה רבה!!!
יחסית לקחתי את זה בסדר.
בדיוק אמרתי לבעלי שמקסימום אני אעשה בדיקה נוספת ביום חמישי.
תודה רבה לך על התמיכה
-
אוף מאמי...
נשמע לי מוזר.... גם אני מצטרפת לדעה של שאר הבנות פה.. תמתיני עד יום חמישי ואם עדיין לא תקבלי תעשי בדיקת דם חוזרת...
בכל מקרה קבלי
-
יאוווווווווווווו מאמי שליייייייייייייייי כל כך מיצטערת לשמועעעעעעע..~~!! אוףףףף
לא נורא חודש הבא בעזרת השם!
מה
-
תודה רבה על התמיכה, באמת מגיע לכולכן חיבוק גדול
-
-
אולי עשית אותה מוקדם מידי - איחור של 3 ימים זה לא תמיד איחור - יכול להיות איחור בביוץ של שבוע ולכן האיחור במחזור / קליטת הריון.
תחכי לתחילת שבוע הבא ותעשי שוב אם לא יתחיל לך עד אז
בהצלחה ובלי דכאון
-
עשיתי בדיקת דם אחרי איחור של 8 ימים, אבל המחזור שלי מגיע כל 26 יום, אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב.
כמו סתומה אני נכנסת לאתר של כללית לבדוק אולי שינו את התוצאות
-
לפעמים ביוץ מתאחר עקב הורמונים או לחצים. אם הוא התעכב בשבוע אז האיחור שלך במחזור הוא של יום.
אם לא תקבלי עד תחילת שבוע תעשי ביום א' שוב בדיקת דם
-
אל תתבאסי מאמי
ואל תתלי אף פעם תקוות, את צריכה ללכת לבדיקות תמיד בידיעה שהבדיקה יכולה להיות גם שלילית.
צר לי כמובן ....קיוויתית מאוד שהתשובה תהיה חיובית

בבקשה אל תקחי את זה קשה ותתעודדי ...הכל לטובה!
מה שכן אני ממליצה לך לגשת לרופא ...אם תמיד היה סדיר והבדיקה שלילית רצוי להיבדק לדעתי
אבל אולי עוד יש סיכוי ...אני לא רוצה שיהיו לך תקוות שווא אבל יתכן שהיה לך פשוט ביוץ מאוחר ולכן התשובה עדיין שלילית
הלן
-
מה בידיוק רשום ?
מה התוצאה במספר ?
-
רשום 5> שזה שלילי כמה שאני יודעת, לא?
-
כן ממי קטן מחמש זה שלילי. תחכי כמה ימים ואם עד סוף שבוע לא מגיע המחזור תעשי שוב בדיקת דם. אבל את חייבת לזכור שגם אם זה לא יקרה הפעם תמיד מגיע חודש חדש שיביא הפתעות חדשות ובתקווה שיגיע ההריון המיוחל! לא להרים ידיים!!!
רעות
-
לא, לא ,לא,
רגע רגע רגע!!!!!!
5 זה לפעמים היריון מאמי!!!
זה תלוי מתי היה הביוץ....
תנסי לעשות בדיקה ביתית לפני האיחור ותראי מה התוצאות ...
אני חושבת שיש עוד תקווה (אני לא רוצה להשלות אותך כמובן) ..
החברה הכי טובה שלי ילדה תינוקת מדהימה לפני חודשיים...
ובבדיקת הדם הופיע לה 5....אחרי איחור של 13 יום והסתבר שהיה לה ביוץ מאוחר..וההורמון לא התפתח בימי האיחור הראשונים...
את ניסית לדבר עם הרופא שלך?
-
korin612 באמת לחברה שלך זה הראה 5???????
יש תקווה?????
רשמתי גם מייל לרופא מקופת חולים כללית והוא אמר לי לעשות בדיקה נוספת.
קבעתי תור לבדיקת דם ביום ראשון, אם עד אז המחזור לא יגיע....
-
מאמוש,
אני לא רוצה לראות אותך עצובה בכלל!!!!!!!!
-
אנחנו מנסים 10 חודשים, מתוכם יצא לי אולי 3 פעמים שהיו לי איחורים ובכל שאר הפעמים המחזור הגיע ביום ה-26.
החודש היינו אמורים להתחיל בדיקות, אני הלכתי לעשות בדיקות דם שיצאו בסדר (נראה לי...) ואז הייתי אמורה לעשות מעקב זקיקים, אבל הייתה שביתת רופאים. בעלי עדיין לא הלך לעשות בדיקת זרע, כי אני לא התחלתי מעקב זקיקים, אז החלטנו לדחות את הכל לחודש הבא.
כרגע אני מחכה למחזור ואז אני אתחיל מעקב זקיקים ובעלי ילך לעשות בדיקת זרע.
האמת שאני מבינה שהמחזור יכול להגיע כל רגע ומצד שני משהו אומר לי שאני כן בהריון, בעיקר בגלל כל ההפרשות השקופות שאף פעם לא הופיעו.
כרגע הכל פתוח. אני לא יודעת מתי בדיוק הביוץ היה, כי פעם אחת היו לי כמו כאבי מחזור אחרי 8 ימי מחזור ופעם אחת היו לי הפרשות חלביות אחרי 16 ימי מחזור, אז אני לא בטוחה איזה מהפעמים התקיים ביוץ.
בינתיים אני זורמת ומנסה לא לחשוב על זה, כמובן שזה כמעט בלתי אפשרי.
-
עכשיו נזכרתי שסיפרת כבר על כל מה שאמרת עכשיו, הזיכרון שלי לא משהו
-
איזה חמודה את, אין דברים כמוך!!!!!!
-
נשמה שלי,
בכיף!!!!!!!!!!
-
מאמי תקשיבי אני רוצה לכתוב לך משפט שפשוט תיקחי איתך לחיים...בכל תחום:
"את ה - "לא" כבר יש לך בכיס..."
אין לך מה להפסיד תמיד תצאי מנקודת הנחה שזה שלילי אבל את בכל זאת מנסה כי את לא מוותרת ויש לך תקווה/אמונה!
וכן מאמיל'ה לחברה שלי היה 5...
(שאלתי אותה שוב טלפונית כדי שלא יהיה לי טעויות...חחחחחח)
תעדכני והכי חשוב תהיי רגועה!
מקסימום שלילי...מנסים עוד חודש זה יקרה הרי בסופו של דבר!
כל עכבה לטובה..

-
בהריון הראשון שלי גם לי זה קרה, איחר המחזור בשבוע, הייתי בטוחה שאני בהריון עשיתי כמה בדיקות ביתיות ובדיקת דם והכל היה שלילי, ביום השמיני קבלתי מחזור. מאוד מבאס אני מבינה אותך.. מה שכן , חודש אחרי נקלטתי... אז אולי חודש הבא זה יצליח :)
-
תודה בנות!!
הבעיה היא שאם החודש אני אקבל מחזור, אז אני אתחיל ריצות למעקב זקיקים ואז לרופא נשים ולא בא לי בכלל להתחיל טיפולים או ריצות
-
אני מבינה אותך לגמרי, כולנו מתעסקות בזה כל הזמן, יכול להיות שבגלל זה יש שיבושים במחזור כי לחץ משפיע, 10 חודשים זה לא הרבה זמן, יש לי חברות שניסו הרבה יותר זמן ממך ונכנסו להריון .. זה ממש עניין של מזל, כי כל חודש הסיכוי להיקלט הוא רק 33% משהו כזה. גם אם תתחילי מעקב אצל רופא זה לא נורא קחי בקלות :) יהיה בסדר!

-
מאמוש,
גם אם תצטרכי להתחיל מעקב זקיקים זה בכלל לא נורא!!!!
נכון שזה כרוך בהרבה ריצות לבדיקה אבל באמת שזה שטויות!!
תחשבי שיש דברים יותר קשים ממעקב זקיקים...
כל עוד הכל בסדר אצלך ואצל בעלך אין שום סיבה שתצטרכי לעשות טיפולים!
-
מה הייתי עושה בלעדיך???!!???
כרגע אני חושבת אופטימי ואני אהיה יותר חכמה לקראת יום ראשון.
אני מקווה שאת מסתדרת עם הזריקות. ראיתי שרשמת שדודה שלך עוזרת לך, כל הכבוד לה!
בעז"ה החודש את תקלטי, אמן!!!!!!!!!
-
בכיף מאמי, את פשוט מקסימה....
-
בהריון הקודם שלי עשיתי בדיקת דם להריון ויצאה שלילית והייתה לי תחושה של הריון, לכן אחרי מספר ימים עשיתי בדיקה ביתית והתשובה הייתה חיובית,
יש מקרים שהבדיקת דם מוקדמת מידי, וגם אם התשובה שלילית חייבים להיות אופטימים ורגועים ולחשוב שתמיד יש את החודש הבא להצליח!!!!
-
אושר- ממש נתת לי תקווה.
הלוואי.. הלוואי... הלוואי!!!!!!!!!!!!
-
למיטב זכרוני אחרי 4-5 ימים.
שיהיה בהצלחה:)))))))