:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    זוכרות שאמרתי לכן שאני לא אמורה לקבל אתמול?? אז אכן לא קיבלתי. אני ובעלי קמנו היום בתחושה שאנחנו מתבשרים על היריון... עשיתי בדיקה ביתית, ויצא שלילי.
    לפי הרבה תגובות שקראתי פה בפורום, היו די הרבה בנות שכבר עשו בעבר בדיקה ביתית, וזה לא מוכיח שום דבר. עוד לא הלכתי לעשות בדיקת דם...
    מה שכן, יש לי הפרשות חומות מאוד, שהתחילו לי אחרי הצהריםם היום... התחלתי לבכות חבל על הזמן... למרות שקראתי פה בשבועות ההיריון ש"בתחילת השבוע ייתכן כי תחווי דימום קל הנובע מתהליך השתרשות הביצית ברחם. התופעה נורמאלית ואין מקום לדאגה." שזה קורה בשבוע הרביעי, שבו אני נמצאת מבחינת תאריכים...
    מה קורה איתי???? אני פשוט לא יודעת מה לחשובב... אני מתוסכלת קצת, בעלי בעבודה והוא יחזור היום ממש מאוחר, ואני לא רוצה לחשוב שלילי, כי בעצם אני לא קיבלתי עדיין, אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות...
    אתן לא מבינות איזה סימנים יש לי... מיום שבת אני הולכת להשתין כל רבע שעה (!!!), הבטן שלי ממש קשה, החזה שלי כבר לא נכנס לי בחזיות, אין לי שום כאבי מחזור, ממש שום כלום, לעומת כל פעם שאני אמרוה לקבל...
    עכשיו, גם המחזור שלי הוא מסודר, בול 28 יום. ז"א שהוא היה צריך להגיע אתמול. במידה ואני לא בהיריון.
    לא יודעת מה לעשות.
    אני ממש צריכה את תמיכתכן. ממש.
17 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תירגעי הכל בסדר ויהיה עוד יותר בסדר!!
    אני הייתי עושה בדיקת היריון נוספת שמזהה לפני האיחור והייתי עושה אותה עם השתן הראשון של מחר בבוקר,בנוסף קחי לך יום חופש מחר תודיעי בעבודה שאת לא מרגישה טוב תלכי לרופא המשפחה קחי הפנייה לבדיקת דם וישר תעשי אותה מחר(מעבדות אמורות להיות פתוחות עד 9),
    אחרי הצהריים תקבלי תשובה חיובית או שלילית אבל תקבלי תשובה.

מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ותעדכני!!!
  • כן? את חושבת שכדאי לעשות בדיקת דם??? דיברתי עם בעלי עכשיו והוא אמר שאולי כדאי לחכות כמה ימים לראות מה קורה... אני חושבת ללכת יותר בכיוון של העצה שלך... השאלה היא אם גם בבדיקת דם לא צריך לחכות עוד כמה ימים...

נו באמת

• ואת מתוקה קורין. תודה
  • בדיקת דם היא הבדיקה הכי אמינה!
  • תודה מאמי
  • אני מאוד ממליצה לך מאמי לעשות בדיקת דם,ככה לא תצפי וגם לא תתאכזבי...

בנוסף גם תרוויחי יום חופש לפינוק עם עצמך לנוח לישון או סתם להסתובב בקניון...(למרות שאצלי ימי החופש הם לניקיון..חחחחחחחחח)

תעדכני בובה מחזיקה לך
  • אצלי כל הימים הם ימי חופש, אני סטודנטית ואני לא עובדת כרגע... אבל המבאס הוא שיש לי מבחן מחר...
    אני חושבת שיבוא מחזור... ההפרשות הן מאוד נוזליות בצבע חום כהה.. אז יש מצב שזה מן ״טרום מחזור״ כזה... למרות שזה ממש ממש מעט!!! אולי אני אחכה עוד יום יומיים לראות אם אני מקבלת ואם לא אז אעשה בדיקה... לא יודעת. אוףףף. או שעדיף לגמור עם זה. איזה דילמות!!!! נקום מחר בבוקר ונחליט.

• גם אני אומרת שתלכי על בדיקות דם!!! בהצלחהההההה

מה
  • אין מה לעשות בדיקה. קיבלתי.

• הי גלגל,
    בדיוק רציתי לכתוב לך לחכות כמה ימים לפני שתבדקי, כי אצלי מתחיל מחזור בדימום קל של יום-יומיים, ולא רציתי שתתאכזבי סתם. הענין הוא שעד שלא התחלתי לספור ימים וכו' בכלל לא שמתי לב לזה שככה מחזור שלי מתחיל... וקשה לי להאמין שהוא התחיל כך בדיוק כשאני התחלתי לבדוק...

טוב, יפתי- מי כמוני מבינה אותך, מה זה לקבל מחזור כשמצפים למשהו אחר??? אבל אנחנו חזקות, וחיוביות, ומקסימות (טוב, קצת נסחפתי פה ) ונתחיל בקרוב יחד חודש של נסיונות... מה דעתך?
    יאללה, מותק- בלי דמעות, חיוכים, אושר, ביצית אחת הולכת- ואחת טובה יותר מחליפה אותה...
    יום טוב!
    יפעת.
  • היי חמודה שלי,
    את כ"כ תומכת ועוזרת לי... אני ממש לבד בסיפור הזה.. בעלי לא יהיה בבית יומיים עכשיו, וממש אני זקוקה לכתף...
    את לא מבינה (או שבעצם כן...) מה זה היה לקום בבוקר ולגלות את המפלצת הזו... באתי לבעלי ואמרתי לו שאני לא בהיריון... שכבר אבד הסיכוי לחודש הזה... והוא מזה חמוד אמר לי אל תדאגי חודש הבא זה יצליח, אני מבטיח...
    תראי, ברור לי שמחר אני אקום עם כוחות מחודשים כי אין לי מה לבכות יותר מהיום, אני לא אוותר על להיות אימא בחייייייים שלי, ולא משנה מה, אני אמשיך בכל הכוח לנסות עד שזה יצליח. פשוט היום, עם כל כאבי הבטן האלה, שכ"כ לא ציפיתי להם, וכ"כ לא רציתי שהם יגיעו, אז אני מרשה לעצמי להיות מבואסת ליום אחד... ובמיוחד שאני לא אישן עם בעלי היום
  • גל תתעודדי ! התחיל חודש חדש תהיה אופטימית והכל יסתדר !
    תשדלי לא לחשוב על העניין יותר מידי ולא לחפש את התופעות הנלוות להריון כי הן יופיעו ... המוח שלנו יודע לייצר אותם ברגע שמחפשים אותן.
    גם לי בחודשים הראשונים היו תופעות למינהן ואז הבנתי שאני מייצר אותן לבד ...בחודשים האחרונים אני לא חווה אותן בגלל שאני משתדלת לא לחפש ולא להתעסק סביב העניין ואני ממליצה גם לך.
    הכי חשוב להירגע ובלי לחץ הכל יצליח

הלן
  • צודקת הלן!!!

עכשיו בעלי התקשר אליי, ואמרתי לו שהיום הוא היום הראשון של המחזור ז"א שזה היום הראשון של ההיריון... הוא לא כ"כ הבין מה אני רוצה אבל לא משנה...
  • מה זאת אומרת, נכון??? את שואלת????
    בטוח שיהיה בסדר!!! יותר מבסדר- בטוח שיהיה מ-ד-ה-י-ם!!!

יאללה, ברעל עד הניצחון!!!
  • ברור

• בהצלחה ובעזרת ה'

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה