בנות אני פשוט מעולפת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שביום חמישי חזרתי מעבודה עם קצת כאבי גרון וראש כמובן שבלילה הכל החמיר...
    לא רציתי לקחת כדורים אז שתיתי מלא תה עם לימון ודבש וגרגרתי עם כל דבר אפשרי... אבל חוץ מהזעה מטורפת וכאבי ראש מתגברים לא הרגשתי שום שיפור.

בשבת בצהריים כבר נשברתי סופית ולקחתי כדור אופטלגין אחד! התחלתי להרגיש כמובן הרבה יותר טוב, כאבי הראש לא עברו לגמרי אבל פיתו והגרון עבר אבל האף נשאר סתום בלי נזלת (סליחה עם פירוט היתר)...

אתמול לא הלכתי לעבודה והחלטתי לקחת עוד כדור אחד כי היום כבר הייתי חייבת להגיע לעבודה. הכדור כמובן עזר כמו תרופת פלא והכל עבר חוץ מ.... נכון האף הסתום!!! זה מפריע לי לנשום ואני מרגישה קוצר נשימה מטורף!!!

היום בבית משפט הרגשתי זוועה כי אחרי כל משפט קצר ההיתי צריכה לנשום ולהסדיר נשימה. בקושי אכלתי בצהררים כי אני כל הזמן מתנשפת וקשה לי.

בקושי הגעתי הביתה ואני מאגישה שאני ממש לא נושמת!!!

אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מעולפת רק מניסיונות לנשום!!!

סליחה עם האורך אבל הייתי חייבת כי אני מרגישה זווע ומחר הכל מחדש...
10 תגובות
עמוד 1
  • אני מרגישה בדיוק כמוך, אבל אצלי זה לא בגלל שהאף סתום, אלא כי הגברת לוחצת לי על הצלעות והסרעפת ואני לא מצליחה לנשום כמו שצריך.

בכל מקרה, תרגישי טוב מותק
  • תודה בובה!

אצלי היא לא לוחצת אבל ההרגשה הזו של קוצר נשימה פשוט מפחידה! אני מרגישה שלא עוד שניה מתעלפת כי אין לי אוויר! בחיים לא הרגשתי ככה
  • תרגישי טוב בובה

• מיטלי אין מילים לתאר עד כמה אני חולה עליך וכבר מתה להכיר!!!

• כן בובה, כבר אישרתי השתתפות בשרשור של שירה!

מקווה לא להתנשף עד אז
  • מאמי..... אל תלכי לעבודה! הבריאות שלך הרבה יותר חשובה
    תשבי בבית ותתחזקי
  • עדוש מתוקה!

לצערי אני לא יכולה לא ללכת כי אני עו"ד ויש מלא דיונים...

מקווה להרגיש יותר טוב מחר.

תודה על החיזוקים
  • ג'ני יקירתי

ראשית רפואה שלימה.

שנית כשהייתי בהריון פעם אחת גם הייתי במצב כזה עם אף סתום כמו שאת מתארת ודיבכרתי עם אופאת המשפחה שלי , שאלתי אותה האם באופן חד פעמי אני יכולה להשתמש באוטריוין כי בהריון לכאורה אסור אך תיארתי לה את המצב אהיא אמרה לי שבאוםן חד פעמי מותר ולאחר שחרור של האף להשתמש במיי מלח כמו של תינוקות וזה מאוד עזר

מיותר לציין שהאוטריין פתח לי את האף תוך שניות והמיי מלח ממש שימרו את ההרגשה

ממליצה בחום
  • מתוקה אין לי עצות אבל תרגישי טוב :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה