היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וגם לאלה שיש להן ילדים גדולים יותר ועדין זוכרות....הייתי היום בטיפת חלב והאחות אמרה לי שאני כבר יכולה לתת ליהונתן לשתות מים
8 תגובות
עמוד 1
וואו, לי אמרו לא לתת מים! אבל נתתי מים. חוץ מזה לא מביאה כלום עדיין.
לתינוקות יונקים הנקה מלאה לא נותנים לשתות מים. אם התינוק אוכל גם בקבוק תחליף חלב אז אפשר לתת מים, ויש גם תה מיוחד לתינוקות. [url=http://pitapata.com] צריך רק לחייך!
מאמי אני נתתי גם מיים עם נענע ולגזים זה גם מעולה
אני לא מניקה אני נותנת רק סימילאק אז זה בסדר מים נכון? ככה אמרה לי האחות, ויקי למה האחות אמרה לך לא לתת???
אני עדיין לא נותנת מים, אמרה לי שאין צורך כל עוד אני שמה לב שהטיטול שלהם תמיד רטוב והרבה (ככה יודעים שהם לא מיובשים) אמרה לי להתחיל עם המים בגיל 4 חודשים, כשמתחילים עם הטעימות. אני לא זוכרת מה היה עם הגדולה שלי, אבל בטוח התחלתי עם מים קצת לפני הטעימות כי אז הטעימות היו בגיל חצי שנה.
אמרה לי שהם מקבלים מספיק נוזלים מהתמ"ל. בכל אופן נתתי מים, למרות שהם לא מתלהבים מהרעיון
אני לא נתתי מים .. לפני כמה ימים ניסיתי כי תמר הקיאה את כל האוכל... נראה לי שהיא מעדיפה קולה זירו כמו אמא
שלום ונעים מאוד :)
לי יועצת הנקה מנוסה מאוד אמרה, שבעיקרון אין צורך מיוחד לתת לפני גיל 3 חודשים, אבל אם יש יום חם מאוד והפה נראה קצת יבש אפשר לתת כ 10 מ"ל מים בכמה נגלות (2-3). אני זוכרת שגם נתתי מי שומר נגד גזים ועצירות. זה עבד מאולה!