נעים מאוד + שאלה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן ונעים מאוד!!
    קודם כל להציג את עצמי: אני בת 29, נשואה ואמא לילדה משגעת בת 2.4. אני גם בהריון, מחר נכנסת לשבוע 15 שלי (טפו טפו). :)
    ביליתי כאן בפורום את כל ההריון הראשון שלי, אבל רק כצופה מהצד. גם הפעם, רק עכשיו עזרתי אומץ לפתוח פרופיל ולכתוב

10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה!
    הגעת למקום הנכון, כמו שאת בטח יודעת מההריון הקודם
  • ברוכה הבאה!!!

ובשעה טובה כמובן

• היי, ברוכה הבאה קודם כל..
    גם אני לא התכוונתי להשקיע על בגדי הריון את המחירים הגבוהים שדורשים,
    והאמת שאני לא אוהבת את כל המכנסי גומי למיניהם- גורם לי לעשות מוווווו
    אני עד עכשיו קונה בגונג (וגם אני ממש לא במידות קטנות)
    המשך הריון קליל ותקין.

• ברוכה הבאה ומזל טוב!
  • ברוכה הבאה
    ומזל טוב על ההריון , מאחלת לך המדך קל תקין בריא שלם ושמח ובידיים מלאות !!!!

אני לא באר שבעית אך נראה לי ששמלות ניתן למצוא בכל מקום לפחות עוד עכשיו בקיץ זה גם כייף גם מאוור וגם קייצי ולא בעיה למצוא .

• איזה כיף לי עם כזו קבלת פנים חמה

• לא יודעת לגבי ב"ש...

אבל ברוכה השווה לפורום הממכר שלנו!
    מזל טוב לגבי ההריון
    שימשיך קל ותקין...

• הגעת למקום הנכון :))))))

אז שיהיה כמובן קל תקין ועגול... גם אני עבדתי בבאר שבע במקום שדורש בגדים אלגנטיים ומכנסיים כהים...
    אז ככה בקריית הממשלה יש חנות שנקראת פלאוורס או וומן אני כבר לא זוכרת.. זה לא בתוך הקניון אלא בשדרה בחוץ יש להם תמונה של פרח על הלוגו לדעתי...
    חנות מקסימה ממש, יש לו מכנסיים אלגנטיות נהדרות שקניתי בשבוע 14 +- ועד עכשיו הן מתאימות....

יש גם את החנות סטרץ' אין שם ממש בגדי הריון אבל אלו בגדים שמתרחבים ואפשר לשים אותם ממש בכיף...

אז הייתי ממליצה בחום להיכנס לראשונה לפחות המחירים מאוד נוחים משהו כמו 150 שקל מכנס...
    חוצמזה להפתעתי הרבה רמילי לא כלכך יקרים.. שווה לקנות שם כמה חולצות, אני קניתי שלוש חולצות וזה ממש הספיק לי עד עכשיו

מקווה שהצלחתי לעזור קצת

• ברוכה הבאה ושיהיה המשך הריון קל ותקין!
  • וואי ירדן, מה זה תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה