האם יש תקווה?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    רציתי לחלוק איתכן משהו.. וגם להתייעץ..
    אני אימא לשניים, בן 4 שנים ובת שנה וחודשיים. אנחנו רוצים ילד שלישי, אבל לא כרגע.. אני עם התקן תוך רחמי מזה שנה ורציתי להוציא אותו כי הוא גרם לי לדימומים חזקים במיוחד במחזור ותופעות כמו בהריון לפני קבלת מחזור (בחילות קשות, סחרחורות וכאבי ראש חזקים), מדי רבעון בערך..
    יום הראשון של מחזור האחרון שלי הוא 2/8, ב-30/8 גיליתי באמצעות בדיקת סטיק שאני בהריון, היו שני פסים, פס שני היה חלש אך לא בהרבה. אחרי כיומיים התחיל הדימום סביר,לא מאסיבי, כמו מחזור, עם חתיכות קטנות (סליחה על התיאור..) כמו כבד עוף, דימום נמשך בין 1/9 בצהריים עד 3/9 בצהריים ונפסק. הלכתי לרופא והוא שלח אותי לבצע בדיקות דם לגילוי הריון, אתמול (ביום ראשון) ומחר (יום שלישי) כדי לעקוב אחרי בטא. בדיקת דם הראשונה יצאה שלילית (פחות מ-1.2), הנחתי כי אין הריון.. יכול להיות שהוא נפל בכל זאת?.. היום אחה"צ שוחחתי עם אחות קופת חולים והיא אמרה שכדאי לי בכל זאת לבצע את הבדיקה מחרף אם גם היא תצא שלילית, אז בוודאות אין הריון. בנות יקרות, רציתי לשאול האם יתכן מצב של הריון במקרה זה? האם יתכן מצב שבדיקה הראתה תוצאה חיובית בטעות?.. אולי באמת היה הריון ונפל למרות שהדימום היה לא מסיבי (פחות מהמחזור הרגיל שלי)? חשוב לציין כי היינו בחופשה בין 28/8-1/9 ורציתי לדחות את המחזור שהיה אמור להופיע ב-29/8 לכן ביקשתי מהרופא פרימולוט-נור לדחיית מחזור. מיד עם גילוי הריון באמצעות בדיקה ביתית הפסקתי עם הגלולה לדחיית מחזור. האם גלולה זו יכולה להביא לתוצאה חיובית בבדיקת הריון ביתית?.. האם יתכן מצב שבדיקה ביתית מראה חיובי ובדיקת דם שלילית?.. תודה.

*~*~* It's a BOY *~*~*
1 תגובות
עמוד 1
  • ..אני שוב מדממת טיפה... בניגוב...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה