שאלה של תמימה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי במלא רשימות של קניות לפני הלידה שקונים גם אבקת כביסה לתינוק ומרכך כביסה לתינוק...
    רציתי לדעת עד כמה זה נחוץ ולמה??
    זה סתם גימיק? או שהעור של התינוק באמת יותר עדין?
    וגם אם הוא עדין- עד כדי כך שצריך אבקה ומרכך מיוחדים?

תודה לעונות

8 תגובות
עמוד 1
  • אני השתמשתי במרכך ואבקת כביסה לתינוק עד גיל שנה - אולי זה גימיק ואולי אני גם תמימה
  • יש תינוקות רגישים ויש כאלה שלא
  • אבקת הכביסה ומרכך הכביסה שמיועדים לתינוקות הם עדינים יותר ומונעים אלרגיות ורגישויות של העור. מאז הלידה של בני הבכור כולנו משתמשים באותה אבקת כביסה ומרכך - של תינוקות, יש לזה ריח ממש נעים אז כולנו נהנים מהחוויה :-)
  • לא יודעת אם תמימות אבל בלי ילדים אני משתמשת רק עם המרכך של התינוקות,
    חולה על הריח!

• אני משתמשת באבקה ומרכך רגילים
    ועד עכשיו הכל סבבה
    דוק
  • למה גימיק?יש על הריח של הבדין הזה בעולם?? וביחד עם הריח שלהם..להסניף אותם כל היום
  • אני כן השתמשתי באבקת כביסה ומרכך לתינוקות וטוב שכך כי לנופרי יש אסתמה של העור... אני מניחה שאם הייתי משתמשת ברגילים זה היה עושה לה ממש רע לעור.

• גם אני השתמשתי באבקת כביסה ומרכך לתינוקות (היפואלרגני) ליתר בטחון.
    האמת לא כזה משנה כי מכבסים איתם רק לתינוק כי הכביסה שלו גם ככה נפרדת מיתר בני המשפחה ובאמת באמת אין על הריח הזה...
    עד היום, בגדי ה-new born של הבן שלי מקופלים בארגז (כבר קרוב לחמש שנים) ויש להם ריח מדהים.. מדי פעם אני מוציאה רק בשביל להריח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה