-
קודם כל- כל הכבוד לאמא שלך!
דבר שני- בייביסנס!!!!! אני פחדנית רצח וכבר קניתי :)
-
דוק
-
שירוש מותק אני מזה מבינה אותך גם אוראל שלי נרדם הכי טוב על הבטן - אבל זה באמת שלא כדי במשך היום כן שיש עליו השגחה בלילה זה פחות כדי לדעתי
-
אם רק ככה הוא ישן- שישן
-
היי שירה אני מבינה אותך ...
גם הבת שלי ליראל התחילה לסבול מהגזים בגיל ששלושה שבועות
לא היה אפשר להשכיב אותה על הגב היא הייתה ישר בוכה ומתפטלת אבל על הצד הייתה רגועה והכי אגועה על הבטן
אז במשך היום הייתי שמה אותה על הבטן וראיתי שהיא מרימה יפה את הראש ומסובבת , אבל עדיין פחדתי ולכן בלילה הייתי מתעוררת כל 10 דקות לראות שהכל בסדר היום היא עוד מעט בת חודשיים והיא ישנה רק על הבטן ואני מתעוררת מידי פעם ומשגיחה ... אבל העריסה שלה צמודה אליי ואני שומעת כל נשימה שלה
-
למה את לא רוצה בייבי סנס? זה מה זה מעולה....
-
אפשר להשאיל בייבי סנס ביד שרה ועזר מציון
אם רק ככה הוא ישן אז שישן
-
אצלי אותו הסיפור עם שני הילדים
מגיל חודש רק על הבטן
יש בייביסנס
-
קודם כל-אין על אמא שלך!!! אני ממש ירוקה מקינאה עכשיו
-
גאיה וקורן שלי ישנו רק על הבטן!!! תלכי רק עם התחושות שלך....
-
היי שירה, וואו גדול לאמא שלך..... (גם לי יש אמא דומה ואני מודה על כך יום יום)
אני הייתי משכיבה את מעיין על הצד, יש כזה משולש שמצמידים לגד של התינוק והוא שמור שהתינוק לא יתהפך על הבטן (במקרה הכי גרוע על הגב).
למרות שאני זוכרת שמההתחלה אמא שלי אמרה לי- שטויות אם עושה לה טוב לישון על הבטן תתני לה... גם אני פחדתי ברמות על..
אז, כשהקטנטונת היתה נרדמת במשך היום הייתי נותנת לה לישון על הבטן ומציצה כל חצי שעה... ובלילות כמו שרדמתי לך הייתי משתמשת בתומך הזה ומתעוררת כל שעה וחצי- שעתיים להציץ....
-
אין כמו אמא
-
שירה מאמי...
אני, כשהייתי אצל הורי- המשמרת שלהם נגמרה ב 22:00
מאז ועד הבוקר אנחנו היינו עם הדס...
אז כל הכבוד לאמא שלך...
אצלי היא ישנה על הגב ,או על הצד ובכל זאת שמתי שעון לכל שעה כדי לבדוק אותה, אם היא נושמת (אני פחדנית, מה אני אעשה)
אני שמה אותה על הבטן רק במשך היום- כשאני לידה וערה...
אותי מפחיד הקטע הזה קצת...
אני חושבת אולי שכדאי שתרדימו אותו על הבטן ואחרי שעה בערך -שהשינה כבר עמוקה תהפכו אותו על הצד...
ככה אני חושבת שהייתי יותר רגועה...
ותקני בייביסנס.. למה לא???
-
אז אתן אומרות לקנות בייבסנס? פשוט כי אין לי ברירה אחרת
-
לדעתי הבייביסנס מאוד יכול לעזור כדי שלא תצטרכי לקום בחרדה כל 10 דקות
-
שירה עם בייביסנס את תיהיה הרבה הרבה יותר רגוע, ולגבי הקרינה זה באישור התקנים ואין לך מה לדאוג לא היו מוכרים את זה לתינוקות אם זה היה מהווה סכנה.
-
שירה - בנוגע לקרינה - רק שאלה אחת:
כשאת מתכתבת בפורום את מול מחשב? האוכל נמצא במקרר? את לפעמים מחממת במיקרוגל? מדברת בנייד או אלחוטי? גרה בעיר? חיה עם בני אדם?
קרינה יש בכל מקום רק בכמות נורמלית (פחות או יותר) הבייבי סנס זה לא מה שיגרום לקרינה הרצינית..... יש לו רמת קרינה מאושרת ולא חורגת לעומת מכשירים אחרים בבית או האנטנות ברחוב...
זו סתם דאגה לא הכרחית. גם ככה יש לנו דאגות מכאן ועד הודעה חדשה. עדיף שיהיה בייבי סנס ויצרח כשצריך מאשר בלי בייבי סנס ושאת תהיי לחוצה כל הזמן...
תקני!
-
מאמי תקני בייביסנס. תאמיני לי שזה ירגיע אותך.
אין שום קרינה במכשיר הזה והוא בטיחותי לחלוטין לתינוקות
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
לא אתן לישון על הבטן - לא שווה לי את הסיכון - ובייביסנס עם כל הכבוד זה לא תרופת פלא, זה הקטנת סיכון למקרה וחס וחלילה קורה משהו - זה בטח לא מונע, רק עוזר לטפל מהר יותר - אם יש ידע בכלל במתן עזרה ראשונה
-
תאמת, אני עם סיון.
עד שהם לא ידעו להתהפך לבד, לא נתתי לישון על הבטן בלילות.
בצהריים לא הפריע לי, כי הייתי משגיחה.
וכן, יש לי בייבי סנס בשביל השקט שלי אבל זה ממש לא תרופת פלא.
ואני באמת לא מבינה למה את לא רוצה בייבי סנס?! זה ממש לא פולט קרינה וזה כן מרגיע.
-
שינה רציפה ומפנקת על חשבון סיכון התינוק שלנו?
מעדיפה לא לישון ימים ושבועות - לא שינה רציפה לא מפנקת ולא בטיח רק שהתינוק שלי יהיה בטוח
אז בואו לא נתחיל להיסחף ולעורר הורמונים
-
אז תוותרו על שינה על הבטן, זה רק מסכן
אף מחקר לא הראה שהגרפווטר וחבריו מסוכנים לתינוק אבל כל המחקרים מראים ששינה על הבטן מגדילה סיכון
-
1- אף אחד לא יודע מה גורמים למוות בעריסה!
2- הסיבה שאומרים שלא על הבטן כי תינוק ישן על הגב פחות חזק וחו"ח אם קורה לו משהו אז המנגנום של הגוף יגיב מהר יותר בשינה על הגב. אבל עצם השינה על הבטן לא זאת שגרומת למוות בעריסה
3- סיון יקירתי לפחות תתאמי עם עצמך דברים לפני שאת אומרת
כי אמרת לא פעם אחת ולא פעמיים ובפורום די נרחב שלהב ישנה מללללא על הבטן!!!! ומגיל מאוד קטן
לא חייבים לנסות להצטייר כקדושה מעונה כל פעם
וסתם בשביל ההשכלה הכללית כל כמה שנים מחליפים הנחיות לפני 8 שנים שדודה שלי ילדה המליצו כן על הבן לא על הגב וכך היה גם שאמא שלי ילדה אותנו הילדים
ומי שכן מחליטה לאמץ את הקביעה הזו ולא לשים על הבטן אני מכבדת את זה אבל לא להמציא כדי להצטייר כמלאך
-
סיון מאמי, יש גם מחקרים שקובעים ששינה על הגב יכולה להיות מסוכנת לתינוק כי אם הוא פולט הוא יכול להחנק מזה....
וגם יש כל מיני חששות שהגרייפווטר גורם להפסקות נשימה.
אני לא חושבת ששירה משכיבה על הבטן בשביל הנוחות שלה אלא בשביל הנוחות של נהוראי כי הוא ישן טוב יותר ופחות סובל.
אין לי מושג מה מומלץ יותר ומה פחות אני רק יודעת שלא משנה איך נשכיב את הקטנטנים שלנו לא נהיה שקטות.....
אני אישית, וזאת אני בלבד, מתכוונת להשכיב על הצדדים בלבד. ככה השכיבו אותי ואת האחים שלי ולדעתי זה הכי טוב.
בכל מקרה, אני חושבת שכל אחת תיקח את ההמלצות השונות ותפעל לפי התחושות שלה....
בברכת רוגע ונינוחות לכולן, בלי עצבים ובלי הורמונים!!!!
נשיקות!
-
על הבטן + בייבי-סנס
[URL=http://www.glittergraphictext.com]
-
אחוה אני לא מתכוונת להיכנס בכלל למריבות מטופשות - ואל תאשימי אותי בשקרים את אפילו לא הכרת אותי כשלהב נולדה - להב ישנה על הבטן אך ורק בשעות הבוקר והיום כשאני ערה וגם לא יותר מדי - לפחות ככל הזכור לי כאמא שלה.
אני פחדנית בקטע הזה ולא העזתי לשים אותה על הבטן ובטח לא בלילה.
כהוכחה יש לי תמונות של הקרחת המפוארת - מה שנקרא בזמנו מסך הפלאזמה האחורי - שהיתה לה מ"עודף" שכיבה על הגב
ומה הקשר לקדושה מעונה
-
גם לא הכרתי אותך שהפרופ' משערי צדק נשאר משמרת בשבילך
ועוד מליון סיפרים שסיפרת
וכמו שאמרתי כבר - דברייך על כך ששמת על הבטן נאמרו בפורום לא מצומצם
וזה לא ממש היה רלוונטי אם זה לא היה עוד ניסיון מיני רבים להצטייר כאיזה כלי לשלמות - וזה מעצבן
-
אחוה אני לא צריכה להתאמץ כדי להצטייר מושלמת
זה ברור לכולם
-
רק כדי להיות בטוחה בעצמי, כי בכל זאת מערערים את אמינותי
ביררתי מול בעלי ואמא שלי ובחיים לא השכבנו את להב על הבטן
אז אלא אם כולנו שקרנים ורוצים לצאת קדושים מעונים - כנראה שאני באמת מושלמת
-
מאמי שלמות רחוקה ממך אלפי שנות אור
ולא אמרתי ששיקרת בנוגע לד"ר אלא הבהרתי שיש דברים שאני יודעת גם שהיו לפני תקופת היכרתנו
אני לא מדברת מגעיל פשוט כמה קישוקשים אפשר לשמוע בשבוע אחד????
-
כמה שיותר
זה התחביב שלי
-
אני יודעת שזה התחביב שלך
-
בפגייה של טיפול נמרץ שמים את הפגים רק על הבטן!!!!!!!!
סתם לידע כללי !!!
אוריה ישנה עד גיל שנה על הבטן
ליאם בבית חולים על הבטן ושהשתחחרנו על הגב הוא ישן....
בייבי סנס
-
טוב אז אצלי ישנים רק על הבטן אחרי שלוש שבועות בפגייה
על הבטן אין שום סיכוי שאשנה את זה
ומי שמכירה אותי יודעת שאני בלילות לא יושנת גם לא לרגע כי אני שומרת עליהם
והם כן מתהפכים כבר ברוך ה'
וכל אחד בדעתו
אחווה נראה לי שקצת נסחפת
סיון מספרת כל שעובר עליה ובעייני זה לא שטויות
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
-
הלוווווווווווווווו
-
אין לי בייביסנס.
מגיל חודש וחצי ישן לילה שלם (8-10 שעות) .
על הבטן.
הנקה מלאה- מפחיתה סיכוי למוות בעריסה.
ישן איתי במיטה.
ישן עלי בשכיבה (כשבועיים, הוא נולד פיצי ואני הר
-
טוב, אז ככה 0- ההתנסחות של שתיכן קצת לא לעניין כי בנות שואלות שאלות לשמוע דעות לכאן ולכאן ולא בכדי לעורר ריב!
אני לא אהבתי את ההתנסחות של שתיכן ואת העובדה שברור לכולנו שהתינוק / ת הם מעל הנוחות שלנו וכולנו מעדיפות לטפל בילד מאשר לישון טוב.... וזה משפט שממש לא היה לעניין לדעתי
-
בדיוק באתי לפתוח שאלה בנושא ופתאום מצאתי שרשור מעניין..
-
לורה- אני איתך בכל מילה, לא יכלת לנסח את זה טוב יותר...[/
[
-
ואני חושבת שכל אחת תעשה את הטוב בעיניה..
-
לגבי שינה על הבטן - ההפרש המחקרי בין תינוקות שישנים על הבטן לבין תינוקות שלא ישנים על הבטן הוא בין 8 ל10000 (0.08%) לבין 13 ל10000 (0.13%) זה אפילו לא סיכוי של פי 2. בעיני לא כזה משמעותי ויונתן ישן על הבטן מלידתו (למרות שנולד פג) והסיכון שלו יותר גבוה.
איתמר לא ישן על הבטן פשוט כי לא היה לו נוח.
לגבי ידיעת החייאה - שמעתי על 2 שבעקבות החנקות של תינוקות (בזמן אוכל) התקשרו למד"א ומד"א הדריכו אותם מה לעשות ובע"ה התינוקות האלו היו בסדר - אז בנות אם משהו קורה - ישר להתקשר למד"א.
יעל, אמא של 2 אפרוחים