אי קבלת מחזור במשך 4 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מקבלת מחזור כבר 4 חודשים
    נטלתי גלולות במשך 10 שנים והפסקתי בנובמבר 2010 , קיבלתי מחזור סדיר עד מחזור אחרון במרץ השנה לאחר חודשים שלא קיבלתי הלכתי לרופא שלי והוא נתן לי כדורים לקבלת המחזור אחרי 5 ימים של כדורים קיבלתי מחזור כאשר הוא לא היה נראה כמו מחזור רגיל (זרימה ,כאבים) זה היה במאי.
    ממאי לא קיבלתי מחזור, הרופא המליץ שוב לקחת את הכדורים לקבלת המחזור ולאחר מכן לבצע מעקב זקיקים.
    עדיין לא החלתי אם לקחת את הכדורים או לחכות שזה יקרה לבד.
    מה המלצתכם להמשך תהליך - האם להמשיך לחכות כדי לא לקחת כדורים או שנדרשת התערבות?

תודה רבה,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני מנחש שלפני שהתחלת גלולות היה לך מחזור לא סדיר. יש לך כנראה שחלות פוליציסטיות. לנשים עם שחלות פוליציסטיות יש מחזור לא סדיר. עם הגלולות המחזור מסתדר ובד"כ הוא ממשיך להיות סדיר עוד כמה חודשים לאחר הפסקת הגלולות אבל בהמשך הוא חוזר למצבו הבסיסי.
    ראשית, את צריכה להבדק כדי לאשר את האבחנה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה