אוף.. קשה לי.. סתם בא לי לשפוך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך ומתי נהייתי בכיינית כזו.. אני בוכה פשוט מכל דבר: מכל מילה שלא נשמעת לי כמו שהייתי רוצה, מכל מילה שלא נשמעת. מזה שלא קיבלתי חיבוק בבוקר ומזה שהחיבוק שקיבלתי בערב היה נראה לי לא אמיתי, אלא סתם "לצאת לידי חובה" מה שנקרא..
    ואם אני לא נכנסת לסרטים בגלל שבעלי לא אוהב אותי או לא מעריך אותי מספיק, אני נכנסת לסרטים בגלל שאין סקס (שיליית פתח), או בגלל שנראה לי שיש לי מדי פעם צירונים (התקשויות של הבטן), בגלל שאני שמנה מדי (62 קילו עם גובה של 180) או בגלל שבא לי משהו ואין לי מושג מה...

אז זה מה שנקרא הורמונים? ממש לא נעים להכיר.. לא לי ולא לבעלי אני מניחה..

ומה הכי מבאס בזה? שגם הקטנטן שבבטן מרגיש את זה.. בימים שאני עצובה ובוכה הוא פשוט לא זז.. בכלל.. כאילו מוצא לו איזו פינה ברחם, מתכרבל וקופא מפחד..רק בימים הטובים יותר, כשאני לא דואגת לו ועוד לא הספקתי לפתח לי איזה תסריט אימה חדש, הוא משתולל ואז אני מרגישה אותו. אני מה זה מפחדת שאני אעביר לו את הדאגות שלי וגם הוא בכיין ופחדן (הרי הכל עובר בדם)

סתם... רציתי להוציא.. תודה למי שקראה עד הסוף..
14 תגובות
עמוד 1
  • פאפיה מתוקה שלי,
    אני זוכרת את התקופה הזאת של ההורמונים, ומקווה להיזכר בה שוב בקרוב...
    אין ספק שההורמונים משפיעים בענק על מצב הרוח שלנו, גם אני הייתי בוכה וחושבת מחשבות דומות לגבי בעלי...
    תאמיני לי, הכל בראש...
    הכל בסדר איתך, והכל בסדר איתכם, החיבוק של בעלך זה אותו חיבוק מלפני חצי שנה... והוא עדיין אוהב אותך....
    ההריון יגמר והדברים יכנסו לפרופורציות...
    סמכי עליי, הייתי בסרט הזה...
    וסקס? זה היה מצרך נדיר אצלנו החל מחודש שישי בערך....
    הכל עובר...

• תמיד טוב לשפוך ולהוציא מהלב
  • אוף.. אני בוכה רק מזה שהגבתן לי...
    אני כל כך זקוקה לחום ושפשוט יבינו אותי..
    תודה לכן...
  • מאמי
    מסתבר שהורמונים מהווים חלק נכבד מהתקופה
    יש ימים שבעלי נכנס הביתה וכשהוא בדלת אני כבר מזהירה אותו שהוא נכנס לשדה מוקשים

ואני חייבת להגיד לך ש 62 קג על מטר שמונים (!!!!) נשמע לי מהמם!!!!

• מאמי זה כל כך טיבעי התחושות הללו גם אני חוויתי את כל תסריטי האימה שאת מתארת

• כן, מתוקה, אלו ההורמונים. באמת לא נעים להכיר......

תתנחמי בזה שזה עובר...... אתמול אני ובעלי החלטנו לצאת לארוחת ערב במסעדה מסוימת והוא התבלבל בדרך ואמרתי לו לאיזה כיוון לפנות אבל הוא חשב אחרת וכמובן שטעה שוב. הרגשתי את הרעב וההורמונים משתלטים עליי אז פשוט אמרתי לו:"מאמי, אתה יודע שאני אוהבת אותך ושאני מעריכה אותך על הכל אבל..... אם אתה לא רוצה שההורמונים שלי יאכלו אותך תעצור מיד בסניף מקדונלדס הקרוב!!!!!".

ופשוט התחלנו לצחוק על זה. אז אני מציעה, לפני שאת מתעצבנת עליו, תקדימי ותגידי שאת מרגישה שההורמונים משתלטים ותגידי מה את מרגישה. זה אולי ירכך אותו קצת יותר..... הורמונים הם תירוץ טוב לכמעט כל התנהגות
  • הלוואי שזה היה כל כך פשוט.. הלוואי שמישהו היה יכול להזהיר אתי כשזה מתקרב..
    אני צריכה לתלות בבית שלט "זהירות שדה מוקשים" כי זה יכול לתקוף בכל רגע נתון ובלי התראה מוקדמת..
    אולי עוד לא הספקתי להתרגל..
  • סליחה סליחה מה?!?!!?
    גובה 180 עם 62 קילו?!?!
    למסלול הדוגמנות דחוף, ולעלות כמה ק"ג לא יזיק.

אני בזמנו פתחתי שרשור על זה שבעלי לא נמשך אליי ולא רוצה אותי.
    לאט לאט הבנתי שצריך להראות להם שזה לא מפריע לנו ואז הם ירצו יותר- עבד כמו קסם.

לגבי תסריטי אימה אני חושבת שכולן עוברות את זה במידה כזו או אחרת, רק צריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה, כי גם חששות ותסריטים זה חלק מהעניין.

מאחלת לך המשך כיפי עם המון הורמונים
  • אההה... ושכחתי לציין ששקלתי 62 לפני ההריון ואני נמוכה ממך בהרבה אז...... כנסי לפרופורציות, את בסדר גמור!!!!!
  • דיי.. תמשיכו...
  • טוב תקשיבי ימהממת מזה 62 ק"ג מטר ושמונים.. פחחחחחחח בא לי לרדת מהארץ

• טוב, כולן אמרו את מה שרציתי להגיד..
    שימי תמונה שלך- שנראה כמה את "שמנה"
    א-ל-ק!
    וכן- אלו הורמונים שילוו אותך בתקופה הקרובה וגם אחרי הלידה...
    לא נפטרים מהם כלכך בקלות.....

• מליון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה