צילום רחם..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...

לצערי לאחר הריון מחוץ לרחם .. אני צריכה לעבור צילום רחם לפני שאני עוברת שוב הזרעה...

בנות שעברו צילום רחם אשמח לשמוע מה התהליך..כואב .. כמן זמן זה...איך מרגישים אחרי...???

תודה...
12 תגובות
עמוד 1
  • אם את מתכוונת להיסטרוסקופיה (משהו כזה) אז זה לא מאיים בכלל כמו שאומרים.. קצת לא נעים ..ואני מדגישה לא נעים -זה לא כואב!!! מכניסים מין נוזל שעובר ברחם ובחצוצרות ומצלמים ואז רואים את מבנה הרחם ,זה לוקח בערך דקה וחצי, לי אמרו לקחת 2 כדורים נגד כאבים ..תלוי מה רמת כח הסבל שלך.. אני רעדתי מפחד לפני הבדיקה הבטחתי לתת צדקה (ונתתי) וברוך ה' היה בסדר..
  • רמת הסבל שלי גבוהה... השאלה זה ממש כואב ? לקחת כדורים לכאבים ? איזה כדורים ?
    איך הרגשת אחריי ? תיפקדת רגיל ? דימומים..? משהו ?
  • ברוך ה' לא כאב ותיפקדתי רגיל! ולא היה דימומים! (בינינו שלא יחשבו שאני רוצה להטיף--- יצאה לפני מישהי על כסא גלגלים.. ממש נלחצתי ועוד אמרו לי שכואב ולקחת כדורים משככים רעדתי.. הלב שלי דפק כמו..לא יודעת ,ישר הבטחתי לנדור לתת לצדקה שהכל יעבור בסדר ובקלות.. אני מאמינה שזה שמר עליי. התלבטתי אם לספר לך את זה או לא ..החלטתי בסוף שכן מקווה ויהיה לך תועלת מזה..)
    בהצלחה רבה!!!
  • הבדיקה לא נוראית בכלל רק נשמעת מפחידה , מחדירים לחלל הרחםנוזל + יוד ומצלמים כאב של שניה כמו בדיקה וגינאלית , אח"כ מעט כאבי בטן .
    אומרים שאחרי הצילום אפשר להקלט " הצילום משחרר סתימות אם יש "
    בהצלחה גם לי היה הריון מחוץ לרחם
    בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה ובקלות מתי יש לך את הבדיקה?
  • רוצה יעוץ: תודה רבה!!! הצילום יצא אצלך תקין ...?
    ללבית : מתי עברת הריון מחוץ לרחם ? איך עברת את ההפלה ? נקלטת אחרי הצילום ? הצילום היה תקין ?
    אפוש: תודה רבה מקסימה !! אני צריכה לעבור ב- 13.09 ב"ה....
  • כל מקרה לגופו אני עברתי לפני כנעט שנתיים עברתי צילום רחם לפני 10 חודשיים עדיין לא בהריון עשיתי 3 הזרעות אחת עם זריקות ללא הצלחה עכשו אני התהליך של הפריית ivf באמצע התהליך .
    אך כל מקרה לגופו אי אפשר לדעת על כל אחת זה משפיע אחרת י יש 2 ילדים והריון השלישי שלי היה מחוץ לרחם .
  • סליחה ההודעה הקודמת לא כתובה טוב .
    ההריון מחוץ לרחם היה כמעט לפני שנתיים , צילום רחם עברתי לפני 10 חודשיים וכרגע אני בעיצומו של תהליך הפרייה
    מקווה לא גרמתי להרגשה לא טובה .

• ההפלה הייתה קשה מאוד , הייתי מאושפזת יומים ( קבלתי זריקה ) ואח"כ הייתי שבוע בבית שלא יכולתי לקום מהמיטה וכל היום הקאתי . לא פשוט בכלל אך ברןך השם עברתי את זה ואני מזמן לא שם גם במחשבות אני חושבת קדימה על ההמצחה של הטיפול הנוכחי

שהייה לך בהצלחה
  • אני עשיתי צילום רחם כחלק מהבדיקות שנתן לי הרופא לפני התחלת טיפולי פוריות...
    הבדיקה מאוד לא נעימה אבל היא מאוד קצרה... 2-3 דקות והייתי בחוץ...
    לא לקחתי כדורים או משהו או כל תרופת הרגעה אחרת, אבל אני זוכרת שהיה לי דימום קל לאחר מכן....

בכל מקרה שמעתי סיפורים לכאן ולכאן, מקווה שגם לך יהיה קל!
    בהצלחה!
  • תודה רבה בנות!!
    בהצלחה גם לכן...
  • ברוך ה' יצא תקין חודש אחרי זה נכנסתי להריון. אמרו לי שאולי זה פתח סתימות אבל לא נראה לי כי עכשיו בפעם השניה גם לא הולך לי בקלות.. יהיה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה