היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי תשובה לאף שאלה שלך אבל כל כך כיף לקרוא הודעה שלך כאן!!!!!
התגעגעתי
גם אני התגעגעתיי וגם אני מחכה לפגישה של הסמרטוטיות חחח
היי מותק!
לגבי הטבור - הוא יכול להשאר אדמומי מעט לכמה זמן גם אחרי שהוא נופל. אם עדיין יש קריש דם אז להמשיך לחטא עד שהוא נעלם. אני המשכתי בחיטוי אפילו שבוע וחצי אחרי שהטבור נפל [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
תודה בנות מתי עושים חיסון ראשון?
חיסון ראשון בגיל חודש, זה אותו החיסון שהיא קיבלה בבי"ח. הוא ללא תופעות לוואי. והחיסון הבא בגיל חודשיים, שהוא כבר נגד הרבה מחלות ויכול להיות מלווה בחופ ונפיחות.
אז יש לי חודשיים לעקל את זה
היי ענבל. איזה כייף לך... יש לך ריח של חדש בבית
בובית איזה כיף שחזרת... התגעגעתי! תעדכני אותי מתי את מתחילה לצאת לנשום אויר, נצא לנשום קינוח ברולדין/קפה קפה..
היי, ברוכה השבה!!! אני שמחה שחזרת
היי ממי ברוכה השבה אין לי שניה להיות בפורום את האמת אבל בשבילך פיניתי זמן לענות על השאלות אזזזזזזזזזזז כן להמשיך לחטא את גם ככה חייבת ללכת איתה לקופת חולים יומיים אחרי השחרור, אני מתפלאת שלא אמרו לך ההפנייה היא לאולטרסאונד אגן ירכיים - עברתי את זה עם להב שהיתה עכוזונת
סיון- לא אמרו לי ללכת לקופת חולים איתה
מה איתך נשמה שלי? התגעגעתי
מאמי !!!! איזה כיף שחזרת אלינו!! היית חסרה כ"כ!!
שירה- גם אני התגעגעתי אהובה בסוף ילדנו בהפרש של יום חח מה את אומרת על שידוך
ברוכה השבה !!!!!!!!!! אני שמחה שחזרת אלינו !!!!!!!!!!!
טוב לשמוע ממך!!!!
לדעתי תקחי אותה קצת עם את יוצאת אני בעד לא צריך לפחד ואל תקשיבי לאף אחד את האמא תעשי מה שהלב אומר לך
גם אני גם אני גם אני.....
אבל סתם רק לשלוח מלא אהבה!!!
הלו הלווו רולדין בלעדיי חחחחח אני גם בא בא לי כבר להכיר אותכן
שמחה לראות הודעות שלך פה- כן ירבו!!!
אני יצאתי עם הדס לסידורים קטנים כמו טיפת חלב ודברים דחופים משבועיים בערך.. לצאת לצאת אני חושבת שמגיל חודש +.. אבל גם.. בקטנה, לא למשהו הומה אדם...
שיוווו איזה כייף לשמוע שהכל בסדר חשבתי עלייך המון ... אין לי שום תשובה לשום שאלה שלך אנחנו השתחררנו אחרי 3 שבועות ככה שטיפלו שם בטבור שלהם לגבי לצאת אני יצאתי אבל לא בחושך בהצלחה יקרתי.. ואגב איזה עגלה קנית?
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
אירה- סגרנו מפגש
ענבלי יש מצב לשידוך
ענבלי...
יפה שלי..
היית כל כך חסרה כאן, ממש כיף לראות שחזרת!!!!!!!!!!
ענו לך על הכל- אבל רק שאלה שמסקרנת אותי- מה הכוונה נולדה עכוז? הלא היא נולדה בקיסרי.. עומר ואיתי נולדו עכוז בקיסרי ולא הפנו אותי לשום אולטרסאונד כזה.. הלכתי לאולטרסאונד של פרקי הירכיים רק בגיל חודשיים..
יעליאור
רק תגידי מתי ואנחנו ניפגשות מתה כבר להכיר אותכן כבר אמרתי חחחח