חוסר ודאות משהו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...אני חדשה פה
    אני בשבוע 15 +4 והייתי לפני יומיים בסקירת מערכות מוקדמת..
    הבדיקה נערכה כחצי שעה בערך והרופא התקשה לאבחן את מין העובר. הוא גם החליט לעשות וגינלי וחזר לבטן לאולטרסאונד רגיל חיצוני שוב, ולבסוף אמר שזו בת וכי הוא רואה את הדגדגן..אני מאוד שמחה שיש לי בת אני כבר אוהבת אותה נוראאא והיא בטוח מהממת..דבר נוסף שהוא אמר זה שהעוברית במצג עכוז.. אז שאלתי היא האם קרה למישהי שבסקריה בשבוע 15 נאמר לה בן או בת ויצא להפך..? בגלל שלא ראו ישר בן או בת...
    בכל מקרה אני מאושרת אם זה בן או בת אבל אשמח לתגובות תודהההה בנות..הפורום הזה מקסים..יום נעים
8 תגובות
עמוד 1
  • היי
    איזה כיף זה הבדיקות הראשונות
    שימשיך קל ותקין

• באופן עקרוני, אם אומרים בן הסיכוי שזו בת קטן יותר (או שיש בולבול או שלא). ואם אומרים בת, הסיכוי לטעות יותר גדול.
    אבל בשבוע 15 הסיכוי לטעות הוא קטן כי האיברים החיצוניים מפותחים מספיק. במיוחד אם הרופא מספיק מיומן בגילוי מוקדם של מין העובר.

בכל מקרה, בין אם זו ילדה מהממת או ילד מקסים, העיקר שיהיו בריאים, לא?
    שימשיך קל ותקין וברוכה הבאה...
  • ברוררר.....העיקר שיהיו בריאים ושלמים..!!

תודהה מתוקות..:)
  • המשך הריון קל ותקין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לגבי מצג עכוז אין לך מה לדאוג,היא תישאר ככה עד שבוע 30 בערך.

לגבי מין- כמו שאמרו לך קודמותיי, כשאומרים בת, יש יותר סיכוי לטעות כי מה שנראה כמו דגדגן יכול להתפתח לבולבולון.

אני מציעה לך פשוט לקבוע תור לאולטרסאונד לעוד שבועיים- שלושה ואז כבר לא יהיה מקום לטעויות.
  • כן אני גם חשבתי ככה.. תודה רבה בנות אתן מקסימות..
    בהצלחה לכולן עם ההריון\לידה
  • בהצלחה ובברוכה הבאה לפורום שלנו!

בנות שולטות!

• לגבי מצג - אצלי בכלל היה רוחבי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה