אולי הפריה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי כבר שנה בניסיונות והחלטתי לנסות לשאול מתקשרים..
    מתקשרת אחד אמרה כי הלחץ הוא הגורם החוסם ואילו אחת אמרה כי רק בהפריה אנו נצליח וחבל שאנו לא מאמצים.
    אני בלחץ אדיר מאז.. עוד גרוע מזה שהיה לי!!!!
    החמות לא תורמת, ורק שואלת כל יום.. אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!!!
    הצילו??
4 תגובות
עמוד 1
  • פני לרופא נשים ויעשו לכם בדיקות..לא כ"כ מהר קופצים להפריה .. בהצלחה
  • בפעם האחרונה אצל רופא הנשים נאמר כי אין לי או לבעלי כל בעיה רפואית שתמנע מאיתנו להיכנס להריון.. אז החלטתי לשאול בתחום הרוחני.
  • איזה בדיקות עשיתם שככה אמרו לכם? לי לקח תקופה די ארוכה של הבדיקות לא ככה בשלוף ..
  • הדס היי העובדה שכל אחד ענה לך משהו אחר מעיד על כך שזה לא אמין
    אני נגד הדברים האלה ! הם לא משקפים כלום ורק משלים או מכניסים ללחץ!
    ונראה לי שגם ככה יש לך מהלחץ לא מעט ולדעתי זה באמת מה שמפריע.

אילו בדיקות ביצעת ?
    האם עשית מעקב זקיקים ? האם בעלך עשה בדיקת זרע ?
    האם הרופא בדק את צוואר הרחם שלך לאחר קיום יחסים עם בעלך בזמן הביוץ (הרופא שלי אמר לי פעם הבאה אם אגיע אליו שאגיע בימים פוריים לאחר קיום יחסים על מנת שיראה האם הזרע נותר חי בצוואר הרחם)
    האם עשית בדיקות דם ? פרופיל הורמונלי ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה