ליא???שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליא היי זה בקשר לניתוח גם חברה שלי עשתה אצלו תגידי כמה עלה לך?ועוד שאלה יש איזה סוג של החזר דרך הקופת חולים-יש עניין כזה של רפואה אסתטית או שפשוט התקשרת לבי"ח האיטלקי בחיפה קבעת תור?מאיפה מתחילים בעצם?תוך כמה זמן קבע לך תור לניתוח?תודה...אולי אני יגיד לו שאנחנו חברות מכאן אין חבר מביא חבר?חחח
5 תגובות
עמוד 1
  • הי דנה
    עלה לי 15,000 ש"ח ,שילמתי ב10 תשלומים.
    אין הנחות, אין חבר מביא חבר ואין החזר דרך הקופה בגלל שהוא רופא פרטי.
    יש לד"ר גוברין שתי קליניקות -אחת נמצאת בבית הרופאים (מושבה גרמנית בחיפה) והשנייה בנהריה.
    תיכנסי לאתר של ד"ר גוברין (תחפשי בגוגל) יש שם את מספרי הטלפון של הקליניקות, תקבעי תור לאחת הקליניקות הקרובה ביותר לאיזור המגורים שלך. את הולכת לפגישת ייעוץ בקליניקה ושם את מקבלת תור לניתוח -זה בערך תוך שבועיים מיום פגישת הייעוץ.
    הניתוח מתבצע בבי"ח האיטלקי- זה בי"ח פרטי ואין שם אחיות,רק נזירות
    בהצלחה!!
  • תודה מאמי על התשובות המהירות נראה לי שמחר אני אתקשר לברר...למרות שאני גרה בבאר שבע-אגב עשית רק שתלים או גם הרמה?וכמה הוספת?בא לי לעשות לפני החגצריך לשלם על פגישת הייעוץ אצלו בנפרד?
    ומה בקשר לנזירות??לא הבנתי
  • הי
    עשיתי רק הגדלה ללא הרמה.
    במקרה שלי היה לי חזה קטן -מידה A ונפול, ד"ר גוברין המליץ רק על הגדלה ללא הרמה.
    בגלל שהיה לי אי-סימטריה בחזה אז הוספתי בשד אחד 550 סמ"ק ובשד השני 500 סמ"ק ,זה המון בד"כ מוסיפים 350 סמ"ק ,אבל במקרה שלי היה צריך להוסיף שתלים גדולים מאוד כי החזה שלי היה קטנטן כמו חזה של נערה בת 12.
    כל מקרה לגופו, בפגישת ייעוץ הד"ר מסתכל על החזה וממליץ לך מה כדאי לעשות.
    אם את קובעת תור לניתוח, אז הד"ר לא מחייב אותך בניפרד גם על פגישת הייעוץ. אבל אם תלכי לפגישת ייעוץ ולא תיקבעי תור לניתוח אז אני חושבת שהוא כן מחייב בתשלום -אל תתפסי אותי במילה בעניין זה-אני לא סגורה על זה.
    אגב ד"ר גוברין הוא אחד המומחים הידועים בארץ-יחד עם ד"ר מוסקונה וד"ר קליין מתל אביב ובאים אליו מכל הארץ.

בי"ח האיטלקי -הוא בית חולים פרטי ועובדות שם המון נזירות .
  • תודה מותק על התשובות...בטח איזה שינוי משטוחה ל500 זה יחסית הרבה....יש לי חברה שהוסיפה 395 וזה נראה ענקי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה