-
לא לא לא לא לא לא בגילאים האלה ממש לא!!!!
מה יש לכן היום החלטתן סופית להעלות לי את רמת ההורמונים?????
פעם ראשונה שלהב ישנה איתנו זה היה בגיל שנה פלוס וגם אז היא פוצצה אותנו מכות כל הלילה
-
מאמי אין לך על מי להתעצבן- אני חושבת כמוך...
-
בשום פנים ואופן!!!!!
זה כ"כ מסוכן. גם כשמודעים לתזוזות. לפעמים נרדמים חזק ואז לא מרגישים!
ועם הגיל זה גם הרגל רע!
-
גם בעיני לא...
היינו משכיבים אותו בינינו רק כשהיינו ערים ונהננו לראות אותו ישן כזה קטן קטן..
אבל אני ממש נגד לישון ביחד..
-
בס"ד
דווקא היום ליאל ישנה איתי לקראת הבוקר..
אבל אני ישנה לבד כפיר ישן בסלון..
אז יש מקום ואני לא ישנה חזק והיא ישנה טוב ככה
-
חחחחחחחחחחח את רואה מרוב הורמונים נדפקה לי הבנת הנקרא
-
כל המבוגרים אומרים לי לעשות את זה..
זה היה מקובל פעם או מה?
-
אני לפעמים שמה את אוראל איתי במיטה - שבעלי לא ישן איתנו
אבל אני גם נגד זה זה מפחיד וזה הרגל לא טוב
-
קודם כל סיון- תרגעי!
-
ורגע.. אז אעדכן את השאלה שלי ותענו שוב.......
האם אתן בעד לישון עם הבייבי כשרק אתן במיטה? (בלי הבעל)
-
גם לזה אני מתנגדת. לפעמים אני שמה אותם איתי אבל כשגם אני וגם הם ערים.
זה הרגל רע לדעתי וילדים מתרגלים לזה מהר!
-
היי מיכלי,
כשהבת שלי נולדה הייתי ישנה איתה על הידיים שלי (!), למרות שנראה לי שזה לא מומלץ כי את יכולה בלי לשים לב להפיל אותה מתוך שינה....
אבל, השינה שלי (אם אפשר לקרוא לזה שינה) היתה כ"כ קלה שלילות שלמים החזקתי אותה בידיים וככה נרדמנו לנו יחד.
אני לא אשקר לך ואגיד לך שהיום כשהילדה בת שנתיים יש המון לילות שהיא ישנה איתנו (אם לא מתחילת הלילה אז לפחות מאמצע הלילה) ביננו וככה אין סכנה שתיפול.
אבל מקרה שקרה שבוע שעבר, בעלי התחיל ככה "לנקר" והפיצית התגלגלה לנו מהמיטה, קיבלה מכה בפה ופתחה את הסנטר... תודה לאל שזה נגמר רק ככה....
אז זו דעתי לגבי שינה איתך בלבד ובלי בעל שיחסום את המיטה מצד שני...
לא ממליצה.....
-
עשיתי אתזה איזה פעמיים...
-
אני לא יכולה להגיד נגד כי היא ישנה איתי מאז שנולדה..אבל אני הכייי ממליצה לא לישון איתה כי זה הרגל רע מאוד...היא רגילה לישון רק איתי ככה היא נרדמת ואם העברתי אותה למיטה והיא התעוררה באמצע הלילה היא עוברת אלינו עד הבוקר..
]
-
סיון אם היינו יודעות את התשובות לא היינו שואלות
מצחיק אותי שקל לדבר שיש ניסיון
אבל לאמהות חדשות כל דבר נראה חדש מפחיד ומאיים
בגלל זה אנחנו שואלות את בעלות הניסיון ואפשר לענות בצורה נחמדה יותר
להורמונים של כולנו יש פעילות יתר
-
שירה עם כל הכבוד זה שאלות שהתשובה אליהן ידועה
לא נראה לי יש פה קשר בכלל לחוסר ידיעה של אמא טריה
שינה על הבטן זה אב בתדריך יציאה מבי"ח, בטיפת חלב, בקופת חולים, בכל ספרי הילדים - ושתבוא האמא שתגיד שהיא לא ידעה שלא נותנים לילד לישון על הבטן.
אם מישהי תבוא ותגיד לי פעם היו ישנים רק על הבטן, אז אני עוד איכשהו אבין את התירוץ (לא אסכים איתו, כי פעם גם לא היה איידס אז מה
-
ושירה יקירתי אני רוצה להדגיש שזה ממש ממש ממש לא בא ממקום של זלזול - כולנו אמהות הכי טובות ומושלמות לילדים שלנו
זה בא אך ורק מתוך דאגה
-
ברור שזה לא מומלץ, אבל בזמן שהייתי אצל חמותי (בר הייתה בת שבועיים-ארבעה) הייתה לנו מיטה ענקית 2X2 מ', וגם השינה שלי קלה ממש, בר ישנה קרוב אלי ובעלי בצד השני. אני כל כך לא ישנתי בתקופה ההיא שהיאוש פעל מתוכי. רציתי שהיא תהיה קרובה כי כבר לא ראיתי בעיניים כשהייתי צריכה לקום כל רבע שעה, להקיף את המיטה ולהחזיר לה את המוצץ. וגם ככה ישנתי יותר רגוע (יחסית) כי שמעתי כל פיפס שלה. כשהיא הייתה בעריסה פחדתי שהיא תפסיק לנשום או תפלוט על עצמה ואני לא אשמע, ומרוב חרדה לא ישנתי בכלל. מי שזוכרת את ההודעות שלי מאותה תקופה יודעת שהייתי על הפנים.
לגבי שינה על הבטן: עד גיל 3 חודשים בר לא ישנה על הבטן בלי השגחה צמודה, עד שערב אחד הייתי בסלון ושמעתי קול מוזר כמו שיעול חנוק, רצתי לחדר שלנו ובר הייתה בעריסה מכוסה במלאאאאא פליטה - פנים, אזניים, אף...
-
לגבי הרגל - לא הרגלנו אותה לישון איתנו. לשמחתי היא לבד התחילה לישון יותר טוב וככה נשארה בעריסה שלה.
-
לא יודעת מה איתך אבל זה שהמליצו לא פעם ולא פעמיים על שינה על הבטן
(אוקי, לא רופאים או מומחים למיניהם אבל אמהות שעברו כמה לידות וגידלו כמה ילדים)
לדעתי זה כבר אומר משהו.
שוב, לא אגיד שאשים את נהוראי על הבטן כי אני מאוד מפחדת ממקרים שהיו לא עלינו
וכן אני ממש פרנואידית ומפחדת על הגרוע מכל
אבל עובדה שיש בנות (גם פה) שממליצות לשים על הבטן
נכון שזה נגד המחקרים ונכון שזה לא בטיחותי - אבל לשם כך העלתי את הנושא
בואי נגיד שמכל התגובות כבר הסקתי את המסקנות
אבל לבוא ולהגיד שזו התפנקות על חשבון הסיכון של הילד? לא יודעת, האמת שקצת מעצבן אותי
-
גם אני בדעה שזה מסוכן ומיותר...
מיכל גם אימא שלי אומרת לי שהיא ישנה עם כולנו בתור תינוקות במיטה איתה ואני גם זוכרת אותה ישנה עם אחי הקטן במיטה...
והיא גם רוצה לישון עם שי-אל אבל אני ממממממששששששששש לא מסכימה עד לכאן לא סומכת על אף אחד בקשר לדברים הללו.....
שי-אל ישנה איתי פעם אחת במיטה אבל היא ישנה בצד שליד הקיר כשביני לבינה יש כרית כבדה ואני ישנה מתחת לרגליים שלה כך שאם אני בטעות יסתובב אני לא יוכל להגיע אלייה אבל זה היה פעם אחת שהיא הקיאה הרבה וגם לא באמת ישנתי מהפחד...
/link/link_through/1yg9h-101]
-
אין לי בייביסנס.
מגיל חודש וחצי ישן לילה שלם (8-10 שעות) .
על הבטן.
הנקה מלאה- מפחיתה סיכוי למוות בעריסה.
ישן איתי במיטה.
ישן עלי בשכיבה (כשבועיים, הוא נולד פיצי ואני הר