היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מדי פעם קורה לי משהו מוזר בבטן: היא מתקשה ומתנפחת. אבל לא בכל הבטן אלא במקום מסויים: לפעמים ממש למטה, לפעמים למעלה ולפעמים רק בצד. אין לי מושג מה זה. כי אם זה היה צירים מוקדמים - אז כל האזור שמתחת לטבור (הרחם עכשיו מגיע עד הטבור) היה מתקשה ולא רק בצד אחד, לא? מצד שני, אני לא יודעת אם זה יכול להיות העובר, זה ממש מזכיר לי את התחושות של ההריון הראשון.. מבחינת הגודל זה מתאים (כמו מנגו - אני כאילו "מחזיקה" את הגוש בכף היד) אבל למרות שמדי פעם אני מרגישה בעיטות ודחיפות, לא נראה לי שבשבוע 18 הוא מסוגל לייצר כאלה דברים.. עכשיו אני יושבת, אז זה למטה.. בבוקר כשהתעוררתי פתאום "התנפח" לי רק בצד.. מישהי מכירה את זה? יש סיכוי שזה הפשוש שלי?
11 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג - מה זה יכול להיות אולי תשאלי את הרופא שלך
לי כשיש ציר רק החלק העליון וצד ימין מתקשה במיון הסבירו לי שזה בגלל הצורה של הרחם אני בהתחלה גם חשבתי שזה התינוק אני אומרת לבדוק עם הרופא ולא לזלזל (כמוני....)
אני כמעט בטוחה שזה התכווצויות של הרחם.. אבל אם זה מטריד טותך את יכולה אפילו לשאול בפורום רופאים
יאוו איזה קטע פאפאיה גם לי זה קורה לאחרונה אבל לי אמרו שזה כן הקטנצ'יק
סליחה תיקון
"צד" אחד
מההה? זה התכווצויות? יאא הייתי בטוחה שזה העוברררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שאלה התכווציות גם לי זה היה משבוע 24 בערך, לא באופן סדיר ואחת לכמה ימים וחשבתי שזה העובר..בשבוע 28 הגעתי לבי"ח כי לא הרגשתי כ"כ תנועות עובר וכשכבר הרגשתי הסתבר שזה צירים מוקדמים ולא תנועות עובר..... קיבלתי טיפול תרופתי עד היום אני כבר בשבוע 34 והכל בסדר ברוך השם. אני מציעה לך לפנות לרופא ולהקפיד על שתייה מרובה, לפחות 2 ליטר ואם את מסתובבת הרבה במהלך היום אז תשתי אפילו יותר. האחות בבי"ח צרחה עליי שאני צריכה לשתות 3 ליטר ליום בקיץ!!!!!!!!! אז שתיתי כמו גמל על אף הקושי, עכשיו אני בשמירת היריון ונמצאת בבית אז אני מרשה חעצמי לשתות קצת פחות.
אני לא מסתובבת הרבה (רק לשירותים וחזרה
את יכולה ללכת לקופה לעשות מוניטור? במאוחדת לפחות זה בלי תור ואם יש צורך הם כבר מפנים אותך (או למיון או שהרופא שלך כבר יקבל אותך) תרגישי טוב!!!!
ככה היה לי גם בכללית: הייתי הולכת אומרת שיש לי כאב או לחץ בבטן וליתר ביטחון היו מחברים אותי למוניטור (באמת היו צירים משבוע 21). עכשיו אני במכבי - העלאק, קופה פרטית טובה יותר.... חחחח..
מכבי טובים מאוד לדעתי, כללית יותר קשה ופחות מקצועית (השירות - לא הרופאים! הרופאים יכול להיות מיקצועיים מאוד).
התקשויות זה הגיוני בבטן - הרחם פועל כל הזמן וכל עוד ההתקשויות עוברות אחרי כמה שניות והבטן שוב רכה זה אמור להיות תקין.