היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחח אז מה שאת אומרת בעצם זה שאוטוטו אני גם צריכה כדורים?
אין על הדברים היפים האלההההההההההה 555555555555555
חחחחחחחחח רווחה זה שלי
סיוני ברור שרווחההההההה זה שלך וזה גם היה בשבילך
עם התמונת פרופיל שלך אי אפשר שלא להבין אותך.. איך לא אכלת אותה עד עכשיו!!!!! 5555
חחחח.. ייאווו אין על הילדים האלה בעולם!!!!! אני מתה להגיע לחלק הזה של הנשיקות!!!!
מאמי, כשתמצאי תרופה, תודיעי לי!
סבבה ויקוש אבל את צריכה מינון כפול
אין בעולם אהבה כמו אהבה של אימא!!!! ולא יעזור כלום הם האויר לנשימה שלנו. אין אושר גדול מזה. ותמונת פרופיל של תמר מושלמת
מיטל, דיר-באלק את לא באה ביום שישי עם תמר! אני חייבת לבסבס אותה כבר!!
כל הכבוד על ההישגים החדשים של תמר! היא ממש זריזה (חמסוסה)
לאכול אותתתתתתתתתתתתתתתתתתם!! אני הפכתי את דור שלי לפולניה קטנה. הוא כל היום אומר "אוי אוי אוי" עם יד על הלחי ונענוע של הראש מצד לצד [URL=http://www.glittergraphictext.com]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה
חופשי טיפול
אני מועכת אותם עד שהם בוכים חחחחחח אין אין בעולם על האפרוחים האלה!!!!!!!!!!!!!!
פשוט אהבה טהורה!!! גיגוש שלי מתהפך שני כיוונים כבר מגיל חודשיים וגם זוחל כבר גחון אומנם איטי אבל זוחל. נראה לי בזכות השחייה שמחזקת אותו ממש וגם הוא דוחף הכל לפה הכלללללל
אבל יש לו גם קטע שהוא מחזיק את לעצמו יד ביד ולפעמים דוחף את היד ביד לפה - גם אצלכם יש דבר כזה?
אוייייייייי... תמעכי אותה גם בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מיטל - עשית לי חשק לביססססססססס!!!!!!!!!
אני מודה שזה מאוד קשה לעצור את עצמי עם נועם היא כל כך קטנה ושברירית ובא לי לדפוק לה בוסה של החיים אז לא תמיד אני מתאפקת - דופקת בוסה עדינה
כל מי שמגיעה למפגש !!!! ברורררררר שאני מביאה את תמרי...
כפרה עליך מתי שתרצי ביתי פתוח בשבילכן
חחחחחח קרועה
איזו מתוקהה זה משהוו
יווווווו מאמייי איזה מתוקה תמרי את מזההההה מגרהההה אותי אני כבר כל כך מחכה שיהונתן יעשה את הדברים האלה בעז''ה!
נסיך קטנטן ושמנמן חמסה חמסה.. יאללה נפגשים ביום שישי ב"ה