שאלות של מתחילה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי להתייעץ איתכן בקשר למשהו:
    אנחנו אמורים להתחיל הזרעות, אני פוליציסטית ולבעלי יש בעיית זרע.
    הרופא שלי נתן לי זריקות פיורגון מהיום ה- 3 למחזור למשך 6 ימים במינון של 50 יחידות.
    יום אחרי שאני מסיימת את הזריקות הוא אמר לי להתחיל לעשות בדיקות דם+מעקב זקיקים.
    אני עדיין כ"כ "צעירה" בכל זה, זאת אמורה להיות הזרעה ראשונה (ואמןןן ותהיה מנצחת
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כל כך מבינה בזה, אבל אני מחזיקה לך אצבעות שהחודש הזה הטיפול יצליח ושלא תצטרכי לעבור אותו שוב.
    כמובן שאני מברכת אותך כשאני מדליקה נרות בשישי.

• תודה מאמוש,
    אין כמוך!!!!!
  • שיהיה לך בהצלחהה!
    בעזרת השםםםםםםםם ישתבח שמו הטיפול יצליח!

מה
  • תודה מאמי,
    בקרוב אצל כולנו....
  • היי.. קודם כל בהצלחה
    תוך כמה זמן בערך אחרי שאני מסיימת את הזריקות עושים את ההזרעה?
    זה מאוד תלוי כיצד הגוף שלך יגיב לזריקות, בדרך כלל עושים את ההזרעה כשהביצית מגיעה לגודל של מעל 18.

*האם אסור לקיים יחסי מין בשביל לשמור על איכות הזרע למרות שהוא עובר השבחה?
    לנו המליצו להמשיך לקיים יחסים כרגיל גם בימים הפוריים בגלל שלבעלי אין בעיית זרע. במקרה של זרע חלש תתייעצי עם הרופא שלך.

לגבי השאלה האחרונה אחרי ההזרעה צריך להיות כמה שיותר רגועים, לחשוב מחשבות חיוביות ולא לחשוב על המכשפה. אם היא תגיע (ואם בייצת ולא נקלטת היא תגיע) ינחו אותך מה לעשות.
    חשוב לי לציין שהידע שלי הוא אך ורק ממה שקראתי ועברתי על בשרי ואצל כל אחת זה שונה.
    ושוב המון המון בהצלחה
  • נשנוש, קודם כל זה בהחלט מרגש להתחיל טיפול חדש. בכל פעם את מרגישה שאת מתקרבת להשגת המטרה - ההריון המיוחל...

גם אני התחלתי ב50 מל ובהזרעה השניה עברתי ל100 מל...
    בגדול כמו שאפוש ענתה לך, מאוד תלוי איך הגוף שלך יגיב... יכול להיות שאחרי מעקב הזקיקים יגדילו לך את המינון ויכול להיות שישאירו אותו על 50 מל. בשביל זה עושים מעקב ובדיקת דם כדי להתאים את המינון לתגובות של הגוף שלך...

לי נתנו לעשות בדיקת הריון ביום ה12 להזרעה....

אני יכולה להגיד לך שכל התהליך הזה של ההזרעה מאוד חיבר ביני לבין בעלי עוד יותר... הזריקות, ההשבחה, ההזרעה... אנחנו עוברים הכל יחד! זה נחמד שהוא שותף מלא בתהליך.

שבוע הבא אני עושה בדיקת דם לראות אם התפתח הריון...
  • תודה בנות
  • תלכי לאחות שתראה לך ותזריק לך גם בפעם הראשונה. אני לא וויתרתי על זה...
    בשביל שהיא תזריק לך, את צריכה הפניה מרופא... לדעתי כדאי שהיא תזריק לך בהתחחה...

גם אני לא מקבלת מחזור בלי כדורים, אבל בהזרעה הראשונה שלא הצליחה, המחזור הגיע כמו שעון...
  • בהתחלה גם אני מאוד פחדתי מהזריקות, אבל אחרי הפעם הראשונה זה ממש שטויות.
    את צובטת את הבטן מתחת לתבור עם שתי אצבעות וביד השנייה מחדירה את המחט כשהמזרק אנכי לגוף. מזריקה, סופרת בלב עד 5 ומוציאה את המחט. מומלץ לנקות את האזור עם מי פנים או אלכוהול לפני ההזרקה.
  • אני לא אהיה מסוגלת להזריק לעצמי,
    האחות רק הראתה לי ונהייתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה