מתי מתחילה הרשמה ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוניברסיטה?

נראה לי שהילדה שלי מחוננת
    חחחחחחח

כבר מהשבוע הראשון לחייה היא התחילה להרים את הראש ולהחזיק לכמה שניות..
    עכשיו היא מחזיקה את הראש להרבה יותר זמן.... מסובבת אותו מצד לצד- כפרה עליה

ו-השיא
    היא לפני כמה ימים התהפכה מהבטן לגב, חשבתי שזה במקרה (איך עודדתי אותה)
    והיום היא עשתה זאת שוב- פעמיים!!!
    איי איי.....

6 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לנסיכה המחוננת 55555555

• על הרמת הראש- שאפו!

אבל משהו שאני כן חייבת להגיד, למרות שאני לא נוטה להתערב עד שאין לי ניסיון עם תינוק משלי- תינוק בגיל חודש לא אמור להתהפך.
    ז"א ברור שיש תנונעה לא רצונית וזה יכול לקרות, אבל תרגילים של היפוכים זה מוקדם מדי ולא מתאים לגיל...
  • וואווווווווו!!!!!!!!!!!
    כל הכבוד גם להדס המקסימה וגם לך!!!!!!!!
  • תראי ג'ני היא לא עושה את זה כל הזמן.. וזה רק מהבטן לגב (שזה יותר קל יחסית)
    היא מסובבת את הראש, היא מרימה טיפה את הרגל לצד- קצת מזיזיה את הידיים לתנופה והופ... זה קורה....
    אבל היא לא יודעת עוד מהגב לבטן...

אני עושה לה תרגילים בקטנה, נניח אם אני הופכה אותה- אני לא מרימה והופכת... אני פשוט "מראה" לה איך מסתובבים, איך מעבירים את היד
    הכל בעדינות כמובן!

• עם הנסיון שלך אני סומכת עלייך

• מוזר זה בטוח לא....
    כל ילד וההתפתחות שלו....
    כנרא שזה היה לה קל יותר..

תראי, תחשבי על זה
    מהבטן לגב, רק מזיזים את הראש, ולראש יש משקל ברוך ה', ברגע שקצת מסובבים אותו, כל הכובד של הגוף הולך אחריו...

מהגב לבטן, ממש צריך כוח כוח
    אין משהו שמושך הצידה וקדימה (כמו הראש)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה