בנות עזרה דחוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי משתעלת ממש חזק , אני שמתי לב רק שהיא ישנה היא משתעלת כל כמה דקות, זה כבר כמה ימים ככה, הרופא בחופש עד שבוע הבא, ואני לא יודעת מה לעשות, אני כמעט ולא ישנה בלילה אני כל כמה דקות בלילה מתעוררת לראות מה איתה.
    בנות תרגיעו אותי אני ממש מודאגת ואני לא יודעת מה לעשות, לא ניראלי שצריך לתת לה אקמול כי אין לה חום, אבל יש לה שיעול ממש חזק.

7 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    תגביהי לה את המיטה עם איזו כרית או שמיכה מתחת..

שימי לה מכשיר אדים קרים בחדר.

בגדול מיץ תאנים טבעי יכול לעזור.

ואם את חוששת לא הייתי מחכה לרופא האישי שלה הייתי קובעת אצל כל רופא ילדים אחר.

תרגישו טוב

• האם זה סטרידו? (איך שלא כותבים את זה)
    כי זה שונה משיעול רגיל...

• מיטל תודה מאמי אני אנסה את השיטה עם הכרית מתחת

• מאמי לדעתי אם זה ככה חמור,, תקחי לרופא שיבדוק לה את הריאות. לא עכשיו, מחר ...

תעדכני

• מחר על הבוקר אני אקח אותה לרופא, אני פשוט אקבע תור למחר לרופא אחר, כי הרופא שלה בחופש.
    תודה ממוש

• אני לא רוצה להלחיץ, אבל בדיוק לפני כמה ימים סיימנו טיפול מתיש עם אינהלציות ותרופות. מסקנה שהסקתי, לא לזלזל בשיעול!!!!! תלכי מחר לרופא, אם זה לא רציני, יגידו לך איך לטפל בזה עכשיו ולמנוע הסתבכות...
    בנתיים, מאוד מומלץ לשים מכשיר אדים בחדר.
  • מנסיום אם יש לך בבית אינהלציה הייתי ממליצה לך לעשות עם מי מלח זה מאוד מרגיע
    שיעול זה באמת משהו שאסור להזניח אם מדובר בשיעול עם ליחה וחירחורים אז תתחילי אנהלציה
    [/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה