טוב אז.......... - עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש התפתחויות
    ביום א' הוציאו לדנדוש את הכפתור הרופא הכניס לה מזרק ענק מלא בחומר לבן (משחה שאמורה כאילו להרדים או לא יודעת מה) חיכינו חצי שעה שבמהלכם חברה שלה מהמעון ואחותה באו עם ההורים שלהן אז הבנות השתוללו ודנדוש שכחה אחרי חצי שעה נכנסנו אליו חזרה וכאן, כאן התחיל השישו ושימחו הרגשתי שאני מכשפה רעה שלא שומרת מספיק על דנדוש שכבתי על המיטה (כיסא) שדנדוש עלי תפסתי אותה אחיזת דוב והרגליים שלה בין הרגליים שלי העוזרת שלו תפסה לה את הראש

7 תגובות
עמוד 1
  • שלי
    כבר דיברנו על זה בטלפון שאת האמא הכי טובה ומסורה!!
    נכון שדנדוש עוד קטנה ולא מבינה שהחזקת אותה בכוח לטובתה, אז פשוט תסבירי לה במילים פשוטות שהיית חייבת להחזיק אותה בכוח כדי שהרופא יוציא לה את הכפתור מהאוזן וזה כדי שהיא (דנדוש) תהיה בריאה.
    תתפלאי כמה הקטנטנים האלו מבינים -הכל.
    זוכרת שמיכל אומרת בדיסק "יום אחד אבא ואמא יבינו שאפילו שאנחנו קטנים אנחנו מבינים הכללללללללללללל"

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה מקווה שעוד חודש המצב ישתנה ויקרה נס ופלא
    ונתבשר שהחיך מסתדר מעצמו

• יופי של עדכונים

• תודה
    ויש עידכון נוסף גם ממעקב נירולוגי העידכון הזה חיובי הנירולוגית כן אמרה שהדיבור מראה על אי ספיקת חיךחודש הבא כנראה נקבע כבר תור לניתוח הארכת חיך ונרוץ קדימה להדביק פערים שצברה גם בדיבור
    אני חושבת שחשוב ועדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה רק ככה מתגברים על כל מכשול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה