אחרי חודשיים +.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלא ביקרתי אצל הרופא, היום הייתי בהערכת משקל..
    הבחור שוקל 1.4 ק"ג, מצג כרגע- ראש, אבל כמובן שזה בכלל לא רלוונטי..

מעבר לכך- היום זה היום ה 11 לשלשולים של עומר. זה פשוט לא נגמר. והוא מסכן- קם בלילה לשלשל.. נשבר לי הלב. אז למרות שהרופאה אמרה לי לחכות עד יום ראשון- הייתי אצלה היום ודרשתי הפניה לבדיקת צואה + אמרתי לה שתגיד איך לנהוג איתו. היא אמרה להוריד ל-ח-ל-ו-ט-י-ן מוצרי חלב לשבועיים, כי היא אמרה שלפעמים מרוב שלשולים רירית הקיבה נפגעת, ואז אי אפשר לעכל את הלקטוז.. אז הקיבה צריכה "שיקום" של שבועיים..
    ועוד משהו קטן לסיום- אחרי שקיבלתי בזמנו "מתנה עתידית" ליום הולדת 30- לינה במלונית אחרי הלידה, אז מחר יש לנו שם סיור, שכמובן אני הולכת אליו כדי לקבל את ההנחה ..
13 תגובות
עמוד 1
  • איזה גוזלי קטן יש לך בבטן - שיגדל ויתפתח ולך תהיה לידה קלה בידיים מלאות

מסכן הבחוציק הקטן אני גם סבלתי לפני שבוע משלשולים סיווווט - מוצרי חלב באמת לא טובים לשלשולים שירגיש טוב

סחטיין עליך על המלונית

• תודה מתוקה שלי
  • גם אצלנו היה את הקטע עם מוצרי החלב. זה באמת מרגיע את הבטן ואחרי שבועיים אפשר להתחיל כל פעם קצת.
  • שירגיש טוב הנסיך שלך

• אוי מאמי
  • בנות תודה
  • וואי קיבלת לינה במלונית איזה כיףףףףףףףףףףףףףף

• אוי, איזה מסכנים. כמה דברים ביחד על גוף כ"כ קטן!
  • איזה בונבון קטן משקל מצויין

• בריאות בריאות ועוד קצת בריאות לעומר!!!!

וכל הכבוד לאח של עומר על המשקל המצויין!

• בנות
  • טוב, עד שחזרתי מקורס הכנה ללידה אני יכולה להיכנס ולהגיב...

בובה,
    איזו גדול כבר הקטנצ'יק שבבטן
  • ג'ניייייייייייייייייי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה