היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע שעבר עשיתי הזרעה שניה ויום לפני כן התחילה לי הרגשת אי נוחות בשחלה... זה לא היה נורא וחייתי עם ההרגשה הזו בשלום עד אתמול...
אתמול הזרקתי אוביטרל לתמיכה ומאותו רגע הגירוי התגבר והיו לי ממש כאבים... קמתי היום בבוקר עם התכווצויות ברחם וכאבים חדים בשחלה שבייצה וחשבתי שאני מתעלפת...
התקשרתי לרופא שלי בהיסטריה וסיפרתי לו מה עובר עליי ואמר לי לשתות הרבה ולקחת כדור אקמול במקרה הצורך... מה אקמול?!?! אני הולכת למות!!!! חח ח
בכל מקרה הוא אמר שהשחלה שלי ממש מגיבה לטיפול ויש סיכוי טוב שנקלטתי!!! אתן קולטות?? אני ממש לוקחת את זה בזעירות ומנסה להשתלט על הציפייה, כי כגודל הציפיה כך גודל האכזבה.... אבל בלב אני מתפללת לנס ולבואה של החסידה!!!
אני עם כדור מהצהריים ונראה שבלם את הכאבים, אך עדיין נשארתי עם חוסר נוחות בשחלה... מישהי חוותה דבר כזה בעבר?
20 תגובות
עמוד 1
להגיד שחוויתי את זה אני לא יכולה להגיד
דברתי איתו היום כמה דקות. הוא אמר שאין מה לבדוק ושאני צריכה לנוח, לשתות הרבה מים ולקחת אקמול במקרה הצורך... הרופא שלי לא מרבה בדיבורים ולכן הופתעתי מאוד שהוא אמר שיש סיכוי טוב שנקלטתי....
אני צריכה לעשות בדיקת ביום שני הקרוב... בעוד 6 ימים בדיוק!!!
יאללה הלוואי!!
הי הלוואי קרה לי כשלקחתי איקקלומין התפתחו הרבה ביציות והיו לי אחרי ההזרעה כאבים מטורפים בשחלה. בקושי יכולתי ללכת. בכל אופן זה עבר אחרי כמה ימים. לי לא יצא שום דבר מזה, מקווה מאוד שהמצב אצלך יהיה שונה.
תודה בנות!!!
בשורות טובות בע"ה
אני סבלתי מכאבים כאלה ואפילו יותר חזקים בהזרעות שלי באחרונה היה לי קשה ללכת מרוב כאבים.. תשתי המון המון מים
מקווה שזה אכן מעיד על הצלחת הטיפול!!! מחזיקה לך אצבעות מעכשיו
אמןןןןןן
הייתי בטוחה שהבדיקה ביום שני וגיליתי שהיא ברביעי... לא נורא, עיכוב של יומיייים... חח ח מחכה בקוצר רוח...
מחכה איתך מאמי בקוצר רוח עם כל האצבעות האפשריות !!!!!!!!
אמאל׳ה.....
אני עכשיו בתור לאולטרסאונד כדי לוודא שהכל תקין.... בגלל כל הכאבים שיש לי לאחרונה... אני מקוווה שאצא עם בשורות משמחות....
יווווו מאמי, אני מקווה שהכל בסדר!!!! בעזרת ה' תצאי עם בשורות משמחות!!!
קרןןןןןן נו יש בשורות טובות????? יואו אני מתרגשת כאילו אני במקומך... המון בהצלחה
את האמת שאני מתחילה להילחץ.... קרן הכל בסדר?? תעדכני מה קורה איתך...
סורי שלקח לי זמן לחזור.... מהאולטרסאונד ישר נסעתי לעשות דיקור אצל כנרת המדהימה!!!!
אז ככה, הסיבה לכאבים הם מגה שחלות!!! שחלות עצומות.... 10.5 ס״מ... מטורף.... היא לא הצליחה לראות מבדיקה פנימית ולכן עשתה לי בדיקה חיצונית... השחלות הענקיות האלה גם גרמו לבטן שלי להתנפח מאוד והרגשתי כמו אישה בהריון... שמה לי ג׳ל על הבטן והיה קרררר.. חח ח יש לי בטן נפוחה ומתוחה וחייבת כל שתי דקות לשירותים כי הן לוחצות לי על השלפוחית...
עוד מוקדם מידי כדי לראות אם אני בהריון או לא, אבל אני מאושרת!!!! אני עובדת על עצמי שגם אם לא, אני אהיה בסדר!!!! בנתיים נותר לקוות ולהתפלל לתוצאה חיובית
מתפללת בשבילך!!!!!!!!
קרן
עכשיו אני רגועה.... יאללה עוד קצת ונדע מה התשובה!!!!