היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
במעון בכיתת גן לא מאשרים להביא אפילו בקבוקי מיים מינראלים לילדים? גם בגן עיריה רגיל ככה? מותר למנוע להביא בקבוק מיים? איך אני אדע שדנדוש שותה מספיק? איך אנחנו צריכים לדעת?
10 תגובות
עמוד 1
מז"א לא מאשרים לכם להביא בקבוק מים????
ייתכן והילדים שותים מכוסות....
אבל למנוע מההורה להביא - זאת פעם ראשונה שאני שומעת
לדעתי לא הגיוני
אה
דווקא בגן פרטי בשנה שעברה יצא איזה איסור הביא בקבוקי מים אישיים ושתו מכוסות . ה' יודע למה .... בגן עריה השנה אמרו שזה אופציאונלי. http://www.holdthatpic.com/
כששקד היה בפעוטון בשנה שעברה, הבנות בצוות ביקשו לא לשלוח בקבוקים (לקראת סוף שנה) כי הן רצו ללמד/להרגיל את הילדים לשתות מכוסות. מכיוון שהייתי לוקחת את שקד הביתה ברגל, והיה כבר חם נורא, הייתי מניחה לו בקבוק בתוך התיק (ולא בצד) כדי שהוא לא יראה אותו וכדי שתהיה לו שתיה לדרך.
תשאלי את הצוות בגן מה הסיבה לכך..?
------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אצלנו שותים בכוסות חד פעמיים (בזבוז נוראי של כוסות
עד לפני כמה שנים לא היו בקבוקי מים מינרלים... תבדקי מולן מה הסיבה. מאוד יכול להיות שהסיבה מאוד הגיונית. ובכלל - תמיד עדיף לשאול ולקבל תשובה באותו הרגע מאשר להסתובב עם הרגשה מחורבנת כל היום....
אצלנו השנה ביקשו מכל ההורים להביא לילד בקבוק מים. אני באמת חושבת שזה חשוב מה כל פעם שילד צמא הגננת תרוץ למזוג לו כוס? ואם הוא מבקש והיא לא שומעת כי היא עסוקה עם ילדים אחרים? ואם הילד קצת בישן והוא לא מבקש כל כך בקול? אני חושבת שזו ממש שערוריה שלא נותנים להביא, הם בטח חוששים ממים שישפכו על הרצפה או משהו כזה.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
אני אברר מחר גם יום שישי אמרו להורים שלי לא להביא יותר בקבוקי מיים לדנדוש היא מכורה למיים באסיפת הורים שהיתה יום שני ונבצר ממני להגיע בגלל הפיזיו והחוג דיברו על זה והרבה הורים זעמו וכעסו שמונעים מאיתנו להביא בקבוקי מיים הכוסות לא כל כך נקיות ואין סיבה שדנדוש או כל ילד אחר ישתה בכוסות שכאילו