ושכחתי לעדכן!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלילה זה לילה שני ששני הקטנים האוצרות המתוקים האלו ישנים בלי מוצץ!!!!!!!!!!

שיהיה להם קל ובהצלחה ושיניים ישרות ישרות .. (או ליתר דיוק- שולחת מכאן בקשה לרופאי השיניים העתידיים לקצץ בעלויות הגשר
13 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!

אצל רועיקי נראה לי שזה לא בכיוון בכלל..
  • גם עומר לא בכיוון כל כך.. (הם לא מוצצים ביום בכלל, הלילה הוא הבעייתי, ולעומר קשה להיפרד..)
    אני מכוונת אותו
  • איזה כיף!!!

איך עשית את זה??

אחרי הגמילה מהטיטול...אני לא יכולה לחשוב על הגמילה מהמוצץ והחיתולי.. אני לא בנויה לזה עכשיו
  • העיקר שהתחלת, זה הכי חשוב
  • or28- פשוט זיהיתי את המומנטום.. ולמה הכוונה?
    קודם כל- הם היו עם מוצץ רק בלילה כבר למעלה משנה וחצי. זה לא שהם היו "ילדי מוצץ", ממש לא. רק בשינה- אחה"צ ובלילה. זה היה איזה הרגל מאוס, שכבר לא יכולתי לראות את החתיכת גומי הזו תקועה להם בפה.. ראיתי שזה יותר ההרגל מאשר הצורך.
    אני חשבתי לגמול אותם כשהם סיימו את הקייטנה, וכל "אביזרי הגמילה" היו מוכנים כבר, אבל אז קיבלו את הדלקת ריאות וזה ממש לא היה במקום..
    בכל מקרה- ב 01.09 הם התחילו גן, ואמרתי לגננת שלמרות שיש להם מוצץ בתיק, בשום אופן לא לתת במהלך היום, כי הם לא מוצצים ביום, והיא לתומה הבינה שגם בשנ"צ לא לתת.. ולכן ביום ראשון, שהם היו יום מלא בגן, התברר שהם ישנו שנ"צ ללא מוצץ- (כמובן שביקשו, אבל אמרו להם "רגע רגע" ואז נרדמו..) החלטתי שאני מנצלת את הרגע.. הוצאתי את אביזר הגמילה= דרדס לכל ילד (הם כבר הרבה זמן רוצים אותם) ואמרתי שמי שישן ללא מוצץ יקבל את הדרדס..
    בלילה הראשון עומר לא הסכים לוותר ולא קיבל דרדס, ורק איתי קיבל + חיזוקים ועידודים (עם כל הקושי של לתת רק לילד אחד..) כמובן שזה עבד, ויום למחרת עומר הצטרף למועדון הנגמלים.. אמנם אצלו זה יותר "קשה", יש קצת בכיות ורצון למוצץ, אבל אני מזכירה לו שהוא גיבור וישן בלי, וכל הזמן מתגמלת בדברים נוספים.. לדוגמה מחר- הבטחתי מדבקה ועוגה בבוקר ליד השתיה..
    גם לי כבר בא להיגמל...
  • יעלי, כבר אמרתי לך שאת המודל לחיקוי שלי?!
    לשמחתי הבנים שלי לא לוקחים מוצץ מלידה אבל אני מתה מפחד רק מלחשוב על גמילות למיניהן.
    כל הכבוד לך ולבנים!!!!
  • יעל אני חייבת להגיד לך שאני לוקחת הרבה משיטות הגמילה שלך
  • ויקי ו- or28-
  • יפה מאד

כל הכבוד לקטנטנים
    שימשיכו כך!

• מזל טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • פפפפשששששששששש יעלי!!!

תותחית!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה