היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למאור יש אסטמה קלה והרופא הקבוע שלו נתן לנו הפניה לרופא מומחה ע"מ לקבל טיפול מניעתי. לפני חודשיים (!) התקשרתי כדי לקבוע תור, המזכירה אמרה שההמתנה ארוכה וזה היה בסדר מבחינתי. היא גם אמרה שתתקשר אלי כמה ימים לפני מועד התור ותמסור לי את התאריך והשעה המדויקים. סבבה. היא התקשרה ביום חמישי האחרון ואמרה להגיע ביום ג' (שזה היום) שאלתי אותה באיזו שעה, והיא אמרה באלו המילים "אני אתקשר אליך ביום שלישי ואתן לך התראה של שעה"
16 תגובות
עמוד 1
מה????????? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ומה מעצבן , שאם הית עושה בקור באופן פרטי הוא היה מתנהג כמו בובלה ... גם בתחום הרפואה עדיף היום לקבל שירות פרטי ...
אבל יחד עם זאת אני הייתי משתדלת להגיע בגלל שאתם צריכים את זה
הרופא זה ד"ר וולוביץ?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תודה על התגובות
אני לא מבינה - בשביל תור לרופא למאור את אמורה לעמוד דום ולחכות ע"י הטלפון במשך כל זמן שנידרש לבשורה להגיע!!!!!!!!!!!!!! חוצפה אמיתית!!! הזוי לחלוטין, וזה לא תור דחוף, זה תור שנקבע חודשיים מראש!
אם את בכללית - יש את ד"ר בן ארי בבי"ח מאיר - מומחה ריאות ילדים. הוא מצוין. יש לו גם מרפאה בכפ"ס.
לינבר, תודה. אני במכבי, אבל אברר אם ניתן לפנות לד"ר בן ארי באופן פרטי.
~ יולי ~
חצופה
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים
המקרה שתיארת היה בול לחברה שלי עם הבן שלה (רק שאצלו האסטמה באמת יותר חריפה והוא כל הזמן חולה).
ד"א, היא גם הופתעה מהדרישות, אבל לא לקחה את זה קשה. היא אמרה למזכירה שלא תוכל להגיע תוך שעה - היא צריכה לפחות שעתיים הודעה מראש וככה היה.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
מסוג המקרים ההזויים ששמעתי בחיים בשלי אבל כבר לא מופתעת את האמת . עם התנהגות כזאת לא היתי בכלל מסוגלת לענות משהן נורמלי . http://www.holdthatpic.com/
נוגה, אני במכבי. יעל, לא רק הדרישות ההזויות, גם טון הדיבור שלה, מה, היא המפקדת שלי בטירונות? אני חייבת לה משהו?! זה לא תור דחוף, המתנתי חודשיים בסבלנות, אז לפחות שתעריך את הזמן שלי ותתנהל ותדבר בצורה נורמלית. כמובן במקרים דחופים (חו"ח), כשאין תורים לאותו יום, המזכירה המקסימה של רופא הילדים הקבוע שלנו, בדרך כלל מצליחה "לסדר" בין התורים, אז יוצא לפעמים שהיא מתקשרת ואומרת לבוא תוך רבע שעה... אבל, כאמור, במקרים דחופים, אני עוזבת הכל וטסה איתו לרופא.
~ יולי ~
יש את פרופסור אביטל- מומחה ריאות ורופא ילדים מעולה!! הבעיה.. הוא מקבל בירושלים- יותר נכון במבשרת ציון, את יכולה לשאול בקופה איפה עוד הוא מקבל. את התור אצלו את יכולה לקבל מהבוקר, את מתקשרת מ 8-12 וכבר באותו היום אחר הצהריים את יכולה להיכנס אליו. ממליצה לך מאוד!!!!!
אנחנו מטפלים אצלו, יש לנו היסטוריה קטנה עם הריאות..