ילד שאוכל שערות וחוטים!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • :0]
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רופאה, אבל ילד שתולש לעצמו שערות, נראה לי לא תקין.
    לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא ילדים.

~ יולי ~
  • לא רוצה להפחיד מידי (רק טיפה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• האור של חיי

זה מה שאמרתי לחברה שלי - שזה מאוד מסוכן !!!!!!!

זה בעייתי לשערות לצאת מהעיבה אז נוצרת הצתברות של שערות - ושלא לדבר אל הסכנה של חנק!!!!!לא עלינו!!!!
  • אז מזניחים את זה?
  • כשהבן שלי היה ממש קטן (בסביבות שנה) היה לו הרגל מגונה לאסוף שערות מהרצפה בעזרת המוצץ וגם הוא היה מנשנש אותם
  • אני אדבר בעדינות רבה עם חברה שלי בקשר לנושא הזה - הם היו אצלנו בשבת ..וראיתי את זה קורה -היתי מופתעת אבל לא שמתי דגש על זה....אבל מיום שבת אני לא מפסיקה לחשוב על זה
  • גם אני בדיעה שצריך להתייעץ עם רופא!
    אם היה מדובר בבן שלי, יכול להיות שהייתי מגיעה לקיצוניות של לקצוץ לו את השיער לגמרי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי רינק'ה,
    מומלץ להגיע לאבחון רופא ילדים בשלב ראשון.
    יכול להיות שיעבור עם הגיל, ויכול להיות שמדובר במשהו שמצריך התייחסות יותר מקצועית.
    חפשי באינטרנט: טריכוטילומניה - Trichotillomania.
    שוב - זה יכול להעיד על בעיה מקומית שנובעת ממתח, חרדה או טראומה כלשהי, וזה בהחלט יכול לעבור עם הגיל.
    מה שבטוח, שגם אם מאד קשה לחברה להתמודד עם זה, זה לא יעבור ללא התייחסות כלשהי.
    בהצלחה

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • shemesh

אני מודה לך מכל הלב...

זה באמת יכול להיות טראומה - אמא לא היתה בבית חודשיים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה