היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שורפים לי התפריםםםםם מגרדים מציקים נכון שזה סימן שהם כבר מתאחים?
16 תגובות
עמוד 1
אני עברתי קיסרי אבל נשמע הגיוני ששורף כי זה מגליד החלמה מהירה מאמי מאוד חשוב לשתוף אז זה פחות שורף ולגבי הבטן כל אחת זה אחרת יכול להיות שהכל יכנס ויכול להיות שתצטרכי עזרה של ארובי
אאוץ' - עברתי קיסרי אבל חייבת לציין שעדיין תפרים ב.... נשמעים לי יותר כואבים
תרגישי טוב מאמי
החלמה מהירה מאמי
כדאי לך לשטוף הרבה ותקני בבית מרקחת שמן לבנדר ותמרחי שם זה ממש מקל וגם טבעי רפואה שלמה
היי שירוש, אני זוכרת שלקח איזה 10 ימים שהייתי על משכחי כאבים עד שהצלחתי לשבת כמו בן אדם (וזה היה סה"כ עם 3-4 תפרים), אני זוכרת שאמבטיות קרות עזרו מאוד.... עוד כמה ימים זה יהיה לך כבר הרבה יותר טוב....
גם אני עברתי קיסרי - אני זוכרת שגירוד במקום של תפרים זה סימן טוב...זה מחלים
כן מאמי , זה מחלים, עוד מעט כבר לא תרגישי כלום....
אצלי זה עבר לגמרי אחרי שבועיים.. ומהתחלה , מהתחלה ישבתי כמו בן אדם!!! אמא שלי וחמתי אמרו לי לעשות הכל כרגיל, לא לשבת עקום, לא לשבת בפינה, אלא לעשות הכל כרגיל וזה יעבור מהר יותר והן צדקו!
נכון שזה קשה, אבל שווה לנסות!
ואגב, שטיפות כמו שכבר אמרתי, אחרי כל שירותיםם יקל מאד...
תרגישי טוב בובה!
מנסיון שלי עם תפרים
לגבי התפרים אני כבר לא זוכרת לגבי הבטן בהריון הקודם לידה רגילה הבטן נכנסה כאילו לעולם לא יצאה ... עכשיחו אחרי ניתוח ניראה שצריך ספורטטטט
לגבי התפרים, אני באמת לא זוכרת, אבל נראה לי באמת שכשמגרד זה מחלים.. ולגבי הבטן. אני די רזה ואחרי חודש חודשיים הבטן באמת כמעט נעלמה. כאילו העודפים הצטמצמו, אבל נשארה כרסונת קטנה מתחת לפופיק והבטן לא חזרה להיות שטוחה כמו שהיתה עד שהתחלתי עם כפיפות בטן. מבאס אבל זו האמת.. נראה לי שאם את רוצה בטן שטוחה ויפה אז לא ארובי, דווקא כפיפות בטן.. ייקח לך נגיד שתי דקות בבוקר ושתי דקות בערב.. בטן יפה שווה ארבע דקות ביום, לא?
הכי גרוע - אחרי 6 שבועות צריך להיבדק וגינלית הצילו אין מצבבבבבבבבבבב שהרופאה נוגעת בי
אחרי 6 שבועת לא יהיה זכר לתפרים (לי היו מעל 40 חיצוניים ופנימיים), אל תדאגי..
אחרי הלידה חזרתי למשקל שלי מייד וכמו טיפשה רצתי לקנות בגדים.. אחרי חודשיים בערך נתתי את הכל כי הם לא ישבו עליי יפה והיו גדולים לי. בקיצור- המשקל לא אומר. לגוף לוקח זמן לחזור לעצמו. לי חזרה הבטן השטוחה והיפה לגמרי! לא נשאר לי שום סימן. בלי ספורט בכלל. אבל זה לא קרה מייד. זה לקח עוד קצת זמן. אני מאוד מקווה שזה יקרה גם עכשיו, אבל- הריון שני- קשה לי להאמין שאני אחזור לעצמי בלי מאמץ...