בעקבות כמה שרשורים שנפתחו כאןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בחרדה רצינית

תמיד אני חרדתית לא לוקחת שום דבר מאלוו אחרי כל מה שקרה לי בהריון הקודם נכנסתי לפאניקה שהכל יתפקשש לי שוב....
    שהאושר שנמצא לי כרגע בלב פשוט יעלם בוקר אחד... שהאוצר שה' העניק לי ילקח מימני באכזריות....
    אני תמיד מנסה להחביא את זה עמוק בפנים אבל אחרי כל השרשורים פה על מוות בעריסה אני על סף התמוטטות מהפחד מפחדת לישון לצאת לעשן לעשות פיפי ולהשאיר את שי-אל לבד לשנייה.... בכל מקרה אני ישנה רק 4 שעות בלילה צמודה למיטה שלה מסתכלת וקופצת מכל פיפס אבל אני מפחדתתת

/link/link_through/1yg9h-101]
11 תגובות
עמוד 1
  • כולנו כמוך. זה נחלש עם הזמן אבל תמיד דואגים. אני בודקת את אוריאל עד היום אם נושם לפני השינה שלי וגם לפעמים תוך כדי הלילה.

תחזיקי מעמד
  • אני עם לורה.... גם אני עד היום נכנסת פעמיים שלוש לחדר של נריה לבדוק אותו

אני רוצה להגיד לך שזה אף פעם לא נגמר.. זה מתחיל מהבטן ונגמר רק שאנחנו נלך לעולמנו.
  • זה נכון מאמי, מה שרשמו כאן הבנות לפני....
    יש המון חרדות חדשות ברגע שאנחנו הופכות לאימהות..
    אמא שלי אומרת לי שעד היום שיש בעיה לאחד האחים שלי (ואנחנו כבר כולם נשואים) היא לא ישנה בלילה מדאגה...
    אבל, הפחד מתמתן עם הזמן ומתחילים להינות להדברים הקטנים , במיוחד מה"אני אוהב אותך אמא" או ההתרפקות עלייך או החיוך הממיס..
    לאט לאט יחזור לך השקט הנפשי (היחסי שיכול להיות לאמא)...
    בהצלחה, TAKE IT EASY
  • ממי זה פשוט נקרא להיות אמא

• לילוש אהובה שלי

• כולנו מזדהות ומסכימות עם מה שכתבת....

ה' ישמור על הילדים שלנו- תמיד!

• אני זוכרת מתי בת שלי נולדה - ממש פחדתי להכנס לשינה עמוקה - זה ממש הפך לחרדה !!!!!
    בעלי היה אומר שאני משוגעת - היתי מתעוררת בלילה ובודקת עם היא יושנת...היה לי בייבי סנס ,אבל היתה לי חרדה שהוא יכול להתקלקל או מהשהו -אז לא ממש היתי סומכת אליו...

להגיד לכם אמת :יהחרדה הזאת לא עוזבת אותי עד עכשיו -נשבעת לכם -אין לילה שאני לא קמה לבדוק אותה - אני משוגעת??????

ודרך אגב - אני עשיתי קורס עזרה ראשונה ב מד"א - ומרעננת אותו כל שנה - אני כבר עברתי אותו 5 פעמים!!!

אז נחזור לשאלה -אני משוגעת????
  • טבעי ביותר
    אצלי זה היה הכי חזק כשמשהו הסיע
    אותי ואת הילדים ברכב לא הייתי
    סומכת על אף אחד
    רק על עצמי שאני נוהגת מפחיד
    והחרדות תמיד יהיו אבל לא לשכוח
    לחשוב חיובי
  • אני מזדהה איתך מאמי.
    אין ספק שזה פחד ודאגה יומיומית
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ידעתי שאני לא המשוגעת היחידה בעולם

/link/link_through/1yg9h-101]
  • דיברתן על שגעון ולא קראתן לי ???!!!!!!!!

אני אם המשוגעות ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה