היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי וזה בסדר... אמנם לא אוכל להתחיל עם ההפריה החודש אבל זה בסדר גמור... כל עכבה לטובה... עוד 28 ימים.. מה שקצת מוזר לי שישר הופיע לי דימום הבוקר... זה בחיים לא קרה לי . תמיד יש לי הפרשות יומיים לפני חומות וביום המחזור אני סובלת מכאבים נוראיים והיום פשוט דימום בלי שום כאבים ו בלי שום הפרשות מוקדמות... מוזררררר
לכל הבנות, אנא מכן לא להיות עצובות, תהיו בגישה חיובית ורגועה... אנחנו נזכה למתנה הזא בקרוב....
5 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד על הגישה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
היום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון להריון ולכן את בסדר! כל הכבוד על הגישה....
תנוחי קצת ותאגרי כוחות להתחלת הטיפול!!!!
תהני מהחודש הזה עם בעל ותעשו דברים יחד שלא קשורים למירוץ הזה שכולנו בפורום חוות... אבל אל תעלמי לנו, שמעת? חח ח
גם אם נראה שלא קורה כלום, תאמיני לי שקורה... הגוף מכין את עצמו ומתחזק.
זו הגישה המנצחת!!
היי מאמי לא נורא בעזרת השם בניסיון השני ישתבח שמו לעד
מה
הי שירשור עכשיו ראיתי לא נורא יש לנו את החודש הקרוב ואני מחזיקה לנו כי לפעמים בחודש שהכי לא מצפים זה קורה אז תהני מהחודש ויש לי הרגשה שיהיה לנו הפתעה