לאמהות לילדים שבהסתגלות לגן עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת את ההודעות שלכן ומאוד מזדהה.
    אנחנו שנה שניה בגן עירייה. שנה שעברה היתה הסתגלות מאוד קשה וגם השנה היתה הסתגלות, אמנם קצרה, לקייטנה בגן החדש - עם אותו צוות של הגן השנה, כך שעכשיו לא ממש היתה לו הסתגלות.

יש לי כמה טיפים ממני ומחברות וילדים אחרים שראיתי בגן, לא מבטיחה שיעבדו, אבל שווה לנסות. סליחה מראש, כי זאת תהיה חפירה.

1. אם הילד נפרד בבכי בבוקר, זה יכול להרוס את כל היום. אבל אל תחשבו שעזבתן והוא יצרח עד הרגע שתחזרו, רוב הילדים, גם אם ההסתגלות קשה וארוכה מפסיקים לבכות כמה דקות אחרי שההורה הולך.

לכן, בשביל השקט הנפשי שלכן, תתקשרו. נכון שזה עלול להפריע אבל הצוות יקבל את זה בהבנה. חכו רבע שעה - חצי שעה ותרימו טלפון.

2. הילד בוכה כי קשה לו להיפרד, לא כי רע לו והוא סובל כל היום. זה חדש וזר לו והוא בחרדה מסויימת מהפרידה, וגם, יש לציין, הם עושים עלינו מניפולציות, בוחנים גבולות. האם זה שאני אצרח כשאמא הולכת יגרום לה לחזור (לא!)? וכן, גם ילדים מאוד חברותיים שהיו כבר בגן. זה שונה ולא מוכר.

3. אני אמרתי לזיו "אני מאוד גאה בך שהתגברת, למרות שהיה לך קצת קשה להיפרד" ועוד משפטים "מעצימים" שגם מחזקים אותו וגם יוצרים איזשהו סוג של "מחוייבות" מצדו.
    גם משפטים כמו "גם אני מאוד אתגעגע אליך, אבל לפעמים זה כיף להיפגש אחרי שקצת מתגעגעים"

4. לא נעים להגיד, שוחד
16 תגובות
עמוד 1
  • את מקסימה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ניסחת מעולה ותמצתת דברים מצויינים. לא חשבתי שאם אני שואלת הרבה שאלות זה משדר חוסר ביטחון, אני אייישם את זה . גם אני אומרת לשחר משפטים כמו ״ אני גאה בך, ראיתי שהיה לך קשה ובסוף הצלחת להתגבר״ זה מאוד עוזר לה.
    טיפ נוסף- לקחת איזה חפץ מהבית שיהיה במגירה, אבל לא כזה שהוא יקר מידי לילד כי יש להם נטייה לאבד או לשכוח בגן
    דבר נוסף- טקס פרידה, למשל לסגור אחרי אמא את הדלת, או שאמא/אבא יציירו לילד ציור כמו פרפרים או משהו אחר והילד ישב לצבוע אותו

תודה טלי ובהצלחה לכולן

• תודה , את מקסימה
  • טלוש - כתבת כ"כ נכון.
    זה בדיוק דף שצריכים לקבל הורים מהצוות ביום הראשון של הילד בגן.
  • סחטיין על הטיפים טלי...
  • וואו סיכמת בצורה כל כך טובה
  • המון המון תודה
  • וואו... תודה רבה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בשמחה
  • טיפים מעולים

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• מעולה

• טלי

• תודה רבה !!!

כל הכבוד על המאמץ !
    אנחנו כבר שנה שנייה בגן עירייה וההסתגלות הייתה מהירה אבל מעריכה את האכפתיות שלך

• תודה היפו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה