גננת מחליפה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל אני לא מבינה למה ישר על תחילת שנה גננות חייבות לקחת חופש
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי חבל שלא אמרת לה כלום! היא יכולה לעשות אותו הדבר לילדה שלך!
    לגבי החופשים- גם אני תהיתי לעצמי האם הגננת יכולה לוותר על החופשים שלה לפחות בשבוע- שבועיים הראשונים, אבל מי אני שאומר משהו על כך?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • באמת מרגיז!!!
    אצלנו זה ככה:
    ימי ראשון ושלישי הגננת בחופש ויש גננת מחליפה
    ימי שני הסייעת בחופש ויש סייעת מחליפה..

וזה עוד לפני שאני יודעת מה קורה בצהרון..

• הדסו'ש- יומיים חופש?!?!?
    לא הגזימה בכלל..

אני זוכרת שבשנה שעברה הגננת המדהימה של שילה לא לקחה יום חופש בכלל בכל החודש הראשון!
  • בקשר ליום החופשי - זה הסדר השבועי של הגן, יש יום חופשי לגננת, יש יום חופשי לסייעת וזה מאפשר להן לנשום, ללמוד ולעשות גם לעצמן.
    גננות שהן אמהות לילדים עד גיל מסוים זכאיות ליום חופשי נוסף פעם בשבועיים.
    הגננת המשלימה היא חלק בלתי נפרד מהצוות.

לא לתת לילד שמבקש לשתות לגשת לבקבוק שלו ולשתות - זה לא מקובל עלי!
    ילדים הם בני אדם ויש להם צרכים בדיוק כמו לכל אחד אחר ואני בטוחה שגם כשה#$@$ צמאה היא הולכת לשתות ולא מחכה. את זה אני לא מקבלת, בשום פנים ואופן.
    טוב תעשי אם תיגשי מחר לגננת של הגן ותספרי לה על המקרה ע"מ שהיא תוכל לדבר עם המשלימה....
  • linbar

את צודקת - אני אגיד מחר לגננת הקבוע..או אולי אתקשר אליה בערב -נראה...

אסור להשאיר את זה בלי טיפול(בקשר לשתיה) ...
  • ענבר לא נראה לי שזה קשור לזה שיש ילדים

לגננת יש יום חופשי ביום קבוע בשבוע
    ועוד פעם בשבועים עוד יום חופש
    לסייעת יש יום חופשי אחד

גם אלי לא מקובל מה שהגננת אמרה לילדה מחר תדברי עם הגננת הקבוע

• מצד אחד
  • יפעתי - גננות שהן לא אמהות לא זכאיות ליום חופשי נוסף פעם בשבועיים....

אתן יודעות?
    הגננות האלה שמקבלות את פני ילדינו ביום הראשון ללימודים - לא מלוות אף פעם את הילדים שלהן לא לגן ואפילו לא לכיתה א'... אף פעם! אף ילד! כי הן צריכות להיות בגן בשעה הזו, לקבל את הילדים שלנו....
    וזה החלק הכי הכי הכי קשה בלהיות גננת. זה אומנם רק יום אחד, רק שעה אחת, אבל זה כ"כ משמעותי...
  • linbar - גם אני חשבתי על זה שהגננות לא זוכות ללוות את הילדים שלהם ביום הראשון ללימודים (גן/בי"ס)... למרות שאני רואה בזה גם יתרון - זה בסדר שגם אבא ילווה את הילדים...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • לא רק גננת שהיא אימא זכאית לעוד יום חופש אחת לשבועיים ,יש לי חברה שהיא גננת ורווקה ויש לה יומיים בשבוע חופש
    אבל אני לא הייתי שותקת על המים

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• העניין עם המים נראה לא במקום

• לינבר-בתור גננת (לגיל הרך),תודה
    אין לכן מושג כמה זה קשה לא להיות עם הילד שלך בימים חשובים ומשמעותיים כל כך שבהם הוא זקוק לאמא.
    אני אישית מסתפקת ביום חופש אחד בשבוע,כמובן לא בשבוע הראשון,אבל אין לזה קשר לימי החופש שהיו לי כשהגן היה סגור או שיהיו לי בחגים!
    עבודה עם ילדים בגן זו אחת העבודות הקשות והמתישות ביותר שיש,אני לא מכירה הרבה נשים שהיו שורדות את השבוע הראשון בגן...(למעשה,בעיני יש גם הרבה גננות שלא בנויות ומוכשרות לזה.)
    שנת הלימודים התחילה עבורינו לפחות שבוע לפני שפתחתנו להורים ולילדים את שער הגן.
    יום העבודה מסתיים הרבה אחרי שאתם אוספים את הילדים הבייתה.אם זה עיניינים שקשורים לטיפוח הגן,שיחות עם הורים,אסיפות,או דאגות לכל מיני מקרים שלא נדע...
    אז ביום החופשי שלי,אני לא עושה קניות עבור הגן בדרך כלל כמו שפיתוש זקפה לזכות הגננות,אני מ****ה את היום הזה לגן בכך שאני יכולה לחזור עם כוחות מחודשים לילדים,עם פחות געגעועים לילדי שלי,עם יותר אויר לנשימה ונחת רוח שבאים לביטוי בסופו של דבר בטיפול בילדים.
    מה שכן,על הגננת לעדכן מראש(כשזה צפוי כמובן)שהיא לא תהיה ומי תהיה המחליפה,כדי שההורים ידעו ויוכלו להכין את הילדים לכך,וכמובן שרצוי מאוד שזו תהיה מישהי קבועה לאורך השנה ומישהי שהילדים פגשו כבר קודם.

• (אגב מישהי יודעת למה המילה מ *** ה הופיעה לי עם כוכביות??)
  • טוב גם עם רווח לא עבר....מוזר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה