היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן למרות שאני מצטיירת כמי שמנסה להיות מושלמת קדושה מעונה ומלאכית בלבן אני יודעת להודות כשפגעתי ולהתנצל אז סליחה מכל מי שפגעתי בה בהנסחות של: נחמד מאוד שנהנים משינה רציפה ומפנקת על חשבון סיכון התינוק שלנו ההתנסחות היתה שגויה וכוונתי חס ושלום לא היתה שאתן מעדיפות את עצמכן על פני התינוק. אז שוב התנצלותי הכנה
16 תגובות
עמוד 1
לפעמים ההתנסחות זה הכל זה היה המשפט שהוציא אותי משלוותי וכמו שכתבתי אתמול זה לא נעשה במטרה לפגוע פשוט הניסיון להציג אותי (לא רק אותי כן.... אבל אני תמיד מדברת בשם עצמי) בצורה כזאת פשוט עצבן ולא אני לא מצטערת על שום דבר שנאמר וכן קצת חיסכון בקשקושים הוא הכרחי יום טוב
בוקר אור בנות שלי
או קי עכשיו משהו לא קשור להתנצלות שלך
נאיבית? ממש לא - היסטרית כן
כל הכבוד סיוני
שמרית את האמת אף משפט לא צריך להוציא מהשלווה בצורה כזאת בוטה ומגעילה
סיוני - לא התכוונתי להוציא אותך
בננותתת יקרות מה קורה פה.. זהו פורום לתמיכה הדדית ולא לויכוחים... אם מישהי טעתה ויודעת שטעתה והתנצלה אז תעבירו.... אנחנו בני אדם פשוטים ומותר לנו לטעות.... יום מקסים לכולכן.... באהבה...
בולי בלבולי
יפה שהתנצלת [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
לורה ממי דווקא לא דיברתי עליך
מאמוש, ידעתי שלא היה בכוונתך לפגוע..
סיון מעריכה ומקבלת את ההתנצלות את יודעת יפה מאוד שמאז ומתמיד הערכתי. אבל את לא מצפה שאראה משפט כל כך מעליב מודגש וזועק מהשורות ולא אתן את דעתי עליו. במיוחד שמדובר על סיכון האוצר שלי שגם ככה אני היסטרית מעל ומעבר לגביו (כמו כל אמא חדשה) שואלת שאלות, מביעה רגשות ומצפה שהתגובות יהיו הולמות - קשות ככל שיהיו אבל בכל אופן יש מרחק בין להביע דעה (נחרצת ככל שתהיה) לבין להטיח האשמות.
אז סליחה מאוד אני חושבת שזה היה מיותר ומעליב
סיוי.
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
סבבה שירה, יש הרבה דברים מיותרים ומעליבים מאוד רק צריך לדעת להתנצל ולהודות כשטועים - גם אם הטעות היא בניסוח ולא בכוונה- ובעיקר כשהטעות היא בכוונה