היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך זה בדיוק הלך-הנקת אותו מ 2 הציצים והוא פשוט היה ישן ל 6-8 שעות???
מיכלי- אני לא יודעת להסביר את זה
וארי בגיל חודשיים ישן על הבטן בשלווה והנה הקבב שלי בגיל שלושה חודשים 5-5-5 יש כבוד?!
יש כבוד!
ואוו.. מה שמת לי תמונות? גרמת לי להתעלם לגמרי מהמלל חחחח כפרה עליו 555
בכל אופן- כן, עזרת לי טוב זה אופי של ילד.. אני בכל אופן לא משכיבה על הבטן בלילה למרות שזאת שינה יותר ארוכה ומתוקה... (עכשיו , ב 12 בצהריים, לדוגמא היא ישנה על הבטן, אבל אני כל 2 דקות הולכת לבדוק)
ויפה שהקשבת לאינסטינקטים שלך- כי אצלי, כשהאחות בטיפת חלב אמרה לי להעיר כל 3 שעות (וקצת הבהילה אותי)- הערתי במשך יומיים כל 3 שעות עד שזה הסתדר ליפה שלי לבד...והיא קמה בעצמה כל 3 שעות... תראי, אצלי היא יונקת צד אחד וצד שני, לקראת 22:00 ואז אם זה לא מספיק לה - (אני ממש מועכת את הציצי, אני רואה שכבר לא יוצא כלום!!! הוא גם מרגיש לי ריק) אני נותנת בקבוק סימילאק- (אחד ביום, רק בשעה הזו) היא אוכלת כולה 20-30 CC ונרדמת (אתמול היא נרדמה ל4 שעות רצופות) זה נשמע תקין?
חחחחחחחח התעלמת מהמלל?!
תודה על התשובות המפורטות...
אגב, זוכרת שבהתחלה שהיתי פה חדשה חיפשת פעילויות לעשות לארי ונתתי לך מלא רעיונות