אוביטרל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי יודעת לומר לי מה תפקיד האוביטרל? כמה זמן השפעתו?(ומתי לוקחים אותו?)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני הזרקתי אוביטרל לפני ההזרעה , זה מתזמן את הביוץ כלומר אם הזרקת אוביטרל הביוץ יהיה 36 שעות לאחר מכן... ואז עושים את ההזרעה
    יש כאלה שמזריקות לאחר ההזרעה ולזה אין לי מושג למה...
    בהצלחה!!!!!!!!!
  • תלוי מתי לוקחים....
    אם את לוקחת לפני הביוץ המטרה שלו להגביר את הביוץ ואם אני לא טועה גם לסייע לבודד זקיקים ולהשאיר רק אחד בתמונה...

אם את לוקחת ביום ה6 להזרעה, המטרה שלו לתת תמיכה הורמונלית לרחם במידה וקיים הריון.

לגבי השפעתו, קראתי שאין זכר לאחר 7 ימים אבל אם לקחת או לוקחת הורמונים אחרים אז הם בהחלט עלולים להשפיע על תוצאת בדיקת הדם.

אני הייתי מטופלת בפיורוגן וביום ה6 לקחתי אוביטל ושבוע לאחר מכן היה לי ערך(16) שהוא יחסית גבוה ולא הייתי בהריון.... כל מקרה לגופו.

בהצלחה!!!
  • מתזמן את הביוץ ליום ההזרעה /השאיבה כדי לא לפספס את הביוץ.
    עובד ב99.9999% מהמקרים.
    חוץ ממני שפעם אחת כשהזרקתי אוביטרל והביוץ הקדים.............
  • היי,
    אני יודעת שיש שלוקחים את הזריקה או בשביל לתזמן את הביוץ- מתחיל 36 שעות אחרי שלקחת את הזריקה (במקרה שלא התחיל קודם הביוץ באופן טיבעי).
    או שלוקחים אותה אחרי הביוץ כתמיכה ועידוד- למקרה שיש הריון הבנתי שזה עוזר.
    בגלל שהזריקה מכילה את הורמון ההריון לוקח זמן עד שהשפעתו נעלמת הבנתי שצריך לחכות לפחות 14 יום מהזריקה עד בדיקת דם להריון...
    זהו זה כל מה שיש לי על זה... מנסיון ;-)
    המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה