הבדיקה שמגלה הריון לפני איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן על הבדיקה שמגלה הריון לפני איחור????היא שווה משהו???
    אני צריכה לקבל מחזור בשבוע הבא ובגלל שאני אחרי צילום רחם אני סקרנית לדעת אם יש מצב שאני בהריון....
    לא עמדתי בלחץ וקניתי כמו סתומה את הבדיקה ב45 ש"ח והיא יצאה שלילית.
    עדיין יש מצב שאני בהריון???.
    אני כל כך מתחרטת שעשיתי בדיקה.
    אוףףףףףף
    אני לא עומדת בלחץ הזה כבר.
    מה דעתכן????
6 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מבינה את הסקרנות שלך!!!

אני לא מכירה את הבדיקה הזו, אבל תמיד כדאי לעשות בדיקה ביום שאת אמורה לקבל, ועוד יותר טוב אחרי כמה ימי איחור ולא לפני.

• לדעתי הלחץ ממש לא תורם זה בטוח !!!
    קודם כל תירגעי ....
    אני חושבת שלא קיימות בדיקות המגלות שבוע לפני הריון ולכן את חייבת להתאזר בסבלנות....אולי יש בדיקות המגלות כמה ימים לפני אבל לא נראה לי ששבוע מראש!

הבדיקה שעשית לא מעידה על כלום כי עשית אותה ממש מוקדם
    תחכי לפחות ליום בו את אמורהל קבל ואז תעשי בדיקה

ותפסיקי לבזבז כסף על בדיקות !!!! לא חרם
  • את האמת, אני ממש לא סומכת על הבדיקות הביתיות האלו
  • אני יגיד לך את דעתי
    לפעמים כשעושים את הבדיקות מוקדם מדי היא לא מזהה את הורמון ההריון!
    אני חושבת שברגע שאת עושה את הבדיקה יום יומיים אחרי האיחור היא תיתן לך תשובה אמינה...בתקווה שהביוץ שלך לא היה מאוחר:)

מה
  • מתוקה אל תתבאסי
    בהריון הקודם ממש מימנתי את סופרפארם וניופארם עם הבדיקות הביתיות.
    מעניין מה יהיה הפעם

בהצלחה
  • בקשר לערכות הביתיות..
    לי דווקא יש ניסיון מוצלח עם זאת של "yes or no " , זאת שרשום עליה שהיא מזהה 6 ימים לפני האיחור.
    אני הייתי אמורה לקבל מחר כשאת הבדיקה עשיתי ביום שני, היא יצאה חיובית עם פס חלשלש ואכן היום בבדיקת דם (שזה גם לפני האיחור...) יש בטא 133.. :)
    אז כנראה שזה זה, עדיין לא מעכלת, האמתי שלא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר אז אני גם לא אוכל להבין מה עוברות הבנות שמנסות כבר הרבה זמן, אני רק מתארת לעצמי שזה קשה מאוד..
    בהצלחה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה