הפעם הראשונה בטיפת חלב :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעצם הפעם השניה - אבל הראשונה ראשונה הייתה יום לפני הברית רק לבדיקת משקל - ככה שאני לא מחשיבה אותה.

קודם, אני חייבת לציין ולתת קרדיט לאחות בטיפת חלב שהייתה פשוט מדהימה
    (מסתבר שהיא רק מתנדבת)
    הייתה כל כך עדינה עם נהוראי ואיתי, ענתה לשאלות ההיסטריות שלי בנחת והביאה המון עצות וטיפים

אז בלי עין הרע הבייבי שלי עלה במשקל יפה יפה

13 תגובות
עמוד 1
  • 49????!!!!!!!! נראה לי החתול שלי שוקל יותר
  • את אמיתית?
    שוקלת 49???
    אני בשוק!!! [/

[
  • וואו! אני לא יודעת כמה שקלת לפני ההריון, ומה הגובה שלך אבל אני שקלתי 49 בכתה ג' בערך.

לגבי טיפת חלב- אני כמובן עוד לא ביקרתי, אבל אני מתארת לעצמי שהביקור הראשון מרגש!!
    אני שמחה שהאחות הייתה נחמדה, זה ממש לא מובן מאליו.
    אמנם בעלי לא עובד בטיפת חלב אבל אני תמיד מנסה להסביר לו כמה זה חשוב להיות נחמד לאנשים גם כשלא ממש מתחשק, וגם אם באים על שריטה באצבע.

לגבי החיסונים- גם אני חושבת שעדיף שהבעל יילך, כי בסוף התינוק לא בוכה ורק אנחנו יושבות ומתייפכות...

ותהני מהבשר בערב!
  • די נו אל תעליבו

• שיררררה - צאי מהכיתה...
    את בושה למין הנשי! מה זה 162מ' על 49 קילו?????
    נראה לי הרגל שלי שוקלת יותר.....

איזה כוסית את.

• מרגש מרגש מרגש
  • כל הכבוד לנהוראי ולאמא שמאכילה אותו יפה מאוד

• חחחחח תודה מדהימות שלי

• יוו מאמי איזה התרגשות זאת וגם בפעם השניה! כל הכבוד לנהוראי המתוק על המשקל היפה ואת????... כוסיתתת!!!!!!
    מאמי מתי תשימי תמונות של הקטנציק??? אני מתה לראות אותו 555555

• כל הכבוד על העליה במשקל של הנסיך הבן
    כל הכבוד על הירידה במשקל של המלכה האם חחחחח

• 49????
    מה את אמיתית????

סחתיין עליך!

• כבר טיפת חלב לי אמרו רק בגיל חודש לבוא

• אז לא לא לא ענבל , גם לי אמרו את זה!!
    והלכתי בכוונה לפני.... התעקשתי ממש

תקבעי לפני על מנת לראות שהנסיכה שלך עלתה במשקל!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה