חייבת לשאול אתכן משהו בכנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פרנואידית? היפוכונדרית?

בעלי טוען שאני דואגת יותר מדי ושאני סתם פחדנית או שאולי אני נהנית ללכת מרופא לרופא. אני מן הסתם מכחישה את החשדות, אבל פתאום חשבתי אולי באמת אני מגזימה..
    אני דאגתי כשלא הרגשתי את העובר, כשהתחשמלתי בבטן, עכשיו שיש לי התקשויות וכאב בבטן. ובשליש הראשון רעדתי מפחד שמא יפול כמו שנפל בהריון הקודם. וחיפשתי כל סימן לזה שהקטן בסדר, קראתי בלי סוף דעות והתייעצתי גם איתכן וגם עם דר' הדר לגבי מיליון ואחד דברים: אוכל, גלאי מתכות ומה לא...

אז באמת, תגידו בכנות: אני פרנואידית? (אל תתביישו ואל תפחדו להעליב, אני באמת רוצה לדעת..)
8 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את ממש ממש לא פרנואידית!!!
    לכל דבר יש סיבה וכל הדברים שנכנסת לפרנויה מהם מאוד מוצדקים בעיניי
    אולי כי יש יותר מדי דברים זה נראה לך מוגזם
    אבל כל דבר לגופו מאוד מדאיג

העיקר שמעכשיו הכל יהיה בסדר בע"ה
    רק מחשבות חיוביות מאמי

• אני לא חושבת שאת פרנואידית.
    עדיף להיות דאגנית יותר מדי מאשר פחות מדי.
    אני חושבת שלכל אחת יש את התחושות שלה, ואיתן ורק איתן צריך ללכת.

לי היו 2 מקרים של ימים שהרגשתי נורא מעט תנועות והמוח אמר לעשות מוניטור, אבל תחושבת הבטן אמרה שהכל בסדר, ובאמת ביום למחרת הכל חזר לקדמותו.
    עדיף ללכת להיבדק 10 פעמים ביום מאשר לא לישון בלילה.

אל תקשיבי לאף אחד, רק לעצמך ולגוף שלך.
    מחזקת אותך
  • תראי...אני מכירה הרבה נשים שעוברות את ההריון בהרבה פחות לחץ...
    אבל אני חושבת שזה קשור לאופי ואם אני זוכרת נכון עברת לא מעט זמן עד שנקלטת נכון? אז גם לזה מן הסתם יש קשר... בגדולה שלי עברתי גם טיפולים והייתי חרדתית לכל אורך ההריון בהגזמה ממש (עד היום אני חרדתית אליה
  • בטח שאת פרנואידית!!!! אבל כולנו ככה בהריון....
  • ממש לא

• בוא נגדיר את זה ככה
    אם הית פרנואידית הית קונה אולטראסאונד הביתה.
    את בהריון ואת דואגת. אצלי התקופה הקשה ביותר בהריון היא עד מתי שמתחילים להרגיש את העובר, עד אז אני בסרטים. ואני ממש אבל ממש רגועה!
  • ליבי - גם אחרי שמתחילים להרגיש את העובר הדאגות לא עוברות:
    "לא הרגשתי כבר כמה זמן!", "הרגשתי אבל אולי זה לא היה זה...", "האם הרגשתי מספיק...", " האם זז מספיק..." וכו וכו וכו..................

אז תמיד דואגים - לפני, תוך כדי והרבה הרבה אחרי
  • ברור שדואגים, אבל לפחות אני היתי טיפלה יותר רגועה כי הרגשתי אותו זז (לולי היתה בשביתה איטלקית בקושי זזה, כל ההריון טחנתי מתוקים כדי שהיא תעשה טובה לאנושות ותזוז קצת בגלל זה עליתי המון בהריון - חחחחחח סתם תירוצים).

תמיד דואגים, גם אחרי שהם נולדים דואגים. לא מפסיקים לדאוג.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה