עשיתי פאדיחות (?) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו בבניין אמא שהבן שלה היה יחד עם הבן שלי בגן הקודם.
    היא נכה (עם קביים).

כמה פעמים היא ביקשה ממני שאוציא לה את הילד מהגן (וכשהגעתי לגן אמרו לי שכבר לקחו אותו, והיא אפילו לא טרחה להודיע.. וגם כמה פעמים הקפצתי אותה לכל מיני מקומות...)

לפני כמה רגעים פגשתי אותה במעלית עם הבן שלה, ולבן שלי היה ארטיק ביד. הילד, די באובססיביות, שאל את הילד שלי אם הארטיק מטפטף ואמר לאמא שלו מס' פעמים - "זה לא מטפטף"
    אז האמא אמרה לי שהיא זו שהכניסה לו את זה לראש כי היא דורשת ממנו שארטיקים לא יטפטפו, וגם לא מרשה לו להתקרב לחדרים עם גלידה...

אז עניתי לה בצחוק, בשיא טיפשותי, "מה את מפתחת תסביכים לילד?"
    אז היא ענתה לי - "זה בגלל הקושי לנקות"...
    עניתי לה שהיא צודקת...

וואו איך הרגשתי נורא עם עצמי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
5 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שזה פדיחה
    זה גם משהו שלא היתי חושבת עליו

• זה תלוי באופי שלה.
    אם היא אחת שמבינה הומור, אז לא עשית פאדיחות.
    היא הגיבה בהומור או ברצינות?
    חוץ מזה- לא תמיד אנחנו יכולים להבין ולרדת לסוף דעתו של אדם עם קשיים כאלו ואחרים, עד שלא ישתפו אותנו, למשל.
    עכשיו את יודעת שאמא נכה דורשת מהילדים שלה לשמור על הבית נקי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממש לא עשית פאדיחות ואני בטוחה שהיא לא היתה רוצה שתישקלי על ידה מילים.
    היא נכה והיא מתמודדת עם הקושי שלה ומחנכת את הבן שלה בדרך הנכונה לה.

אנחנו לפעמים כ"כ חרדים לילדים ולמה ואיך שהם ירגישו שאנחנו שוכחים את עצמנו. הנכות שלה לא מאפשרת לה לשכוח את עצמה והיא דורשת מהילד שיבוא גם הוא לקראתה, שיתחשב ויהיה רגיש לסביבתו.
  • אוי אמא מסכנה
  • כל הכבוד לילד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה